Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

30.8.2019 - 07:05

Tapparan CHL alkoi tappiolla

Tapparan CHL alkoi tappiolla

Jääkiekon Mestarien Liiga käynnistyi torstaina. Avauspäivänä jäätiin ilman suomalaisvoittoja, kun sekä Tappara että HPK hävisivät omat ottelunsa.

Tämän kauden CHL käynnistyi Tapparan osalta Itävallassa, kun vastassa oli perinteikäs Klagenfurt. Tappara aloitti ottelun jäähyjen merkeissä, ja yksi jäähyistä kostautui, kun itävaltalaislaukaus kimpoili lopulta Tuukka Mäntylän kypärän kautta Christian Heljangon selän taakse. 

Toisessa erässä Tappara tuli tasoihin Charles Bertrandin osumalla, mutta vain hetkeä myöhemmin Klagenfurt käytti Tappara puolustuksen kömmähdyksen hyväkseen ja siirtyi uudelleen johtoon. Sami Moilanen tasoitti jälleen tilit siivottuaan Alexander Ytterellin laukauksen seurauksena tulleen irtokiekon maaliin. 

Ottelun puolivälissä kotijoukkue onnistui siirtymään jälleen johtoon, kun Tappara-puolustaja Teemu Suhonen jäi luistelukilpailussa kakkoseksi ja Matthew Neal uitti kiekon maaliin.

Ottelua leimasi varsin löysä tuomarilinja ja vaikka rangaistuksia vihellettiinkin kaikkiaan kahdeksan kappaletta, olisi suomalaisilla sääntötulkinnoilla tilausta ollut huomattavasti useammallekin jäähylle. Tapparan kompastuskivenä ovat alkukaudesta olleet vääristä vaihdoista tulleet jäähyt, joita eilenkin tuomittiin joukkueelle kaksi.

Tapparan pelit CHL:ssä jatkuvat lauantaina Sveitsissä, EHC Biel-Biennen vieraana.

Muista suomalaisjoukkueista taipaleensa aloitti eilen HPK, joka kärsi jatkoaikatappion Plzenille. Kärpät ja Pelicans aloittavat omat CHL-kautensa tänään.

30.8.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa