Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

26.2.2020 - 07:24

Tapparan johto suli taas viime sekunneilla

Tapparan johto suli taas viime sekunneilla

Tapparan Michael Garteig torjui vielä tämän Teemu Turusen rankkarin, mutta lopulta HIFK vei voiton.

Tappara ja HIFK hakivat ratkaisua tiistain ainoassa liigaottelussa pitkän kaavan mukaan. IFK voitti lopulta 3 - 2. Ratkaisua haettiin peräti 11 parin rankkarikisasta.

Tappara kärsi kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun Helsingin IFK haki kaksi pistettä Hakametsästä 3 – 2 -voitollaan. Tappara oli kiinni täydessä pistepotissa, mutta vieraat nousivat tasoihin vain kaksi sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Viime hetkien pistemenetyksistä on tullut Tapparalle perisynti viime viikkoina. Tapparan johto on huvennut viime hetken tasoituksiin peräti neljä kertaa viimeisen reilun neljän viikon aikana. Koko kauden aikana Tappara on päästänyt peräti yhdeksän osumaa vastustajan hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia. Vertailun vuoksi Tappara on osunut tyhjään maaliin näissä tilanteissa ainoastaan viisi kertaa.

Jatkoaika ei tällä kertaa tuonut ratkaisua ja voittomaalikilpailuakin käytiin peräti 11 paria, ennen kuin Otto Paajanen ratkaisi voiton vieraille. Tapparasta maalinteossa varsinaisella peliajalla onnistuivat Niko Ojamäki ja Olavi Vauhkonen.

Tappara jatkaa sarjassa toisella tilalla. Sen seuraava ottelu pelataan Hakametsässä huomenna, kun vieraaksi saapuu SaiPa Lappeenrannasta.

26.2.2020 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset