Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

10.10.2018 - 22:08

Ilves otti voiton vähämaalisessa ottelussa Jukureita vastaan.

Ilves otti voiton vähämaalisessa ottelussa Jukureita vastaan.

Ilves-puolustaja Tuomas Salmela on yksi joukkueensa eniten peliaikaa saavista pelaajista.

Salmela piti iltaa onnistuneena ja kertoi nauttivansa pelaamisesta pakkiparinsa Mark Floodin kanssa.

Ilves palasi takaisin Liiga-kiekon pariin kohtaamalla Mikkelin Jukurit Hakametsässä. Kotijoukkue joutui lähtemään peliin ilman kapteeniaan Eemeli Suomea, joka loukkaantui viime pelissä Pelicansia vastaan.

Ottelun ensimmäinen erä ei tarjonnut mitään suurta kiekkojuhlaa, mutta kertaalleen punalamppu syttyi Jukureiden maalia vartioineen Juhana Ahon takana. Peli oli ehtinyt vanhentua vain reilut 4 minuuttia, kun Panu Mieho iski kiekon verkkoihin. Hyvän esityön maaliin teki kanadalaisvahvistus Mike Halmo ja toiseksi syöttäjäksi merkattiin Juho Liuksiala.

Erätauolle mentiin 1-0 -tilanteessa.

Toinen erä oli ensimmäisen tapaan tarkkaa pelaamista ja hyvät maalipaikat jäivät molemmilta uupumaan. Molemmat joukkueet pääsivät yrittämään maalintekoa ylivoimalla, mutta lisämaaleja ei kumpikaan pystynyt iskemään. Jukureiden maalivahti Juhana Aho oli hieman virkaveljeään työllistetympi 11 torjunnallaan.

Toisen erän jälkeen tilanne oli edelleen 1-0.

Kolmannessa erässä Ilves kaivoi verta nenästään, kun Samuli Vainionpää lähti istumaan 2+2 minuutin jäähyä ajassa 45.17. Ilveksen alivoima toimi kuitenkin kuin unelma ja vaaralliset paikat jäivät odottamaan uusia koitoksia. Ilveksen maalilla Riku Helenius oli viimeinen lukko ja tilanne säilyi ennallaan.

Jukureiden loppukiri jäi tällä kertaa vaisuksi, johon vaikutti myös Ilveksen kypsä pelaaminen johtoasemassa. Pisteet jäivät Tampereelle loppunumeroiden ollessa 1-0.

Yleisöä Hakametsässä oli 4253.
 

10.10.2018 / Toni Lång

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa