Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

11.1.2019 - 20:16

Uusi juttusarja: Linda Huhtinen kuljettaa kiekkoilijat aikamatkalle ympäri Hakametsän jäähallin

Uusi juttusarja: Linda Huhtinen kuljettaa kiekkoilijat aikamatkalle ympäri Hakametsän jäähallin

Linda Huhtinen kuljettaa kuulijan Suomen ensimmäisessä jäähallissa muistojen bulevardille.

Runoilija Linda Huhtinen aloittaa 17.1. FUN Tampereen kiekkolähetysten kotipeleissä toisella erätauolla kuultavan ohjelmasarjan nimeltä "Kotimatkalla".

Tamperelainen runoilija Linda Huhtinen toimittaa FUN Tampereen kiekkolähetyksissä tammikuussa käynnistyvää uutta Kotimatkalla -nimistä juttusarjaa.

Huhtinen ei ole ensikertalainen kiekkojournalistina, sillä aiemmin hän on toimittanut kirjoitettuja juttusarjoja sekä Liigalle että tätä ennen Mestikselle.

Uutuussarjassa Hakametsän jäähallin pääkäytävä kierretään kotiottelun toisella erätauolla vaihtuvan Ilves-äänen kanssa keskustellen, lapsuus- ja nuoruusmuistoissakin viivähtäen.

- Tamperelaiseen kiekkoperinteeseen kuuluu totuttuna tapana se, että katsojat lähtevät erätauolla kiertämään jäähallin käytävän ympäri. Minusta se on varsin runollinen ja kaunis ajatus, ympyrän kiertämisellä kun on tapana viedä meidät aina takaisin sinne, mistä kerran lähdimme. Tässä juttusarjassa teemme tämän saman kierroksen yhdessä Ilves-pelaajien kanssa, keskustellen samalla elämästä ja muistoista, joita nämä tutut käytävät heidän mieleensä palauttavat, kertoo mm. kaksi runokokoelmaa urallaan julkaissut Huhtinen.

Runoilija lähtee ensimmäiselle matkalleen Ilves-pelaajan kanssa 17.1. Kärpät-pelissä. 

- Toisen ihmisen kohtaaminen on arvokas juttu. Samaan suuntaan kävellessä voivat ihmiset lyhyessäkin ajassa jakaa yhteisen ihmisyytensä, jatkaa Huhtinen. 

Kotimatkalla -jutut julkaistaan ensiesityksensä jälkeen myös omassa osiossaan FUN Tampereen kotisivuilla.

 

11.1.2019 / FUN Tampere

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa