Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

VOITA JÄSENYYS UUTEEN LIIKUNTAKESKUKSEEN!


Uusi täyden palvelun elämyksellinen Liikuntakeskus FUN on avattu Lielahteen!

Modernissa ja uudessa liikuntakeskuksessa liikut ilman sitoutumista vuoden jokaisena päivänä klo 4-24! Olemme matalan kynnyksen perheystävällinen liikuntakeskus. Tarjoamme monipuolisen kuntosalin josta löydät uudet laadukkaat laitteet, vapaat painot sekä toiminnallisen treenialueen. Kattavan ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilyvalikoiman, josta löytyy erilaisia vaihtoehtoja kaiken tasoisille liikkujille ikään ja kuntoon katsomatta. Ryhmäliikuntatunneillemme saat varattua paikan kätevästi varausjärjestelmästä, joko nettisivuilta aikataulusta tai Liikuntakeskus FUN mobiiliappista!


Liikkumisen tulee olla hauskaa, siksi virtuaalimaailma on oleellinen osa FUNia!

Virtuaalisia liikuntamuotoja pääset treenaamaan aina keskuksen ollessa auki, ilman aikatauluja. iWall on riemastuttava ja monipuolinen, useita liikunnallisia pelejä yhdistävä tuote, jota voi samanaikaisesti pelata 1-2 pelaajaa. Pelaaminen on hauskaa ja motivoivaa kaikenikäisille. Peleissä liikutaan erilaisissa ympäristöissä, joissa etenemistä ja liikkumista pelaajat ohjaavat omilla liikkeillään. RunBEAT on taas virtuaalinen ympäristö juoksemiseen juoksumatolla ja vaikka kilpailemiseen muiden kanssa.

Sisäpyöräilyä ja ryhmäliikuntatunteja voit harrastaa vaikka joka päivä klo 4-24 virtuaalitunneilla! Virtuaalitunneista löydät kattavan valikoiman erilaisia tunteja, suomenkielisiä sekä Les Mills-virtual tunteja.

Tavoitteiden saavuttamiseen auttavat ammattitaitoiset Personal trainerit ja treenin kruunaa ihana rentouttava infrapunasauna. Lapsiperheiden kuntoilua helpottaa lasten oleskelunurkkaus, johon voit tuoda alle 13-vuotiaat lapset odottelemaan vanhemman treenien ajaksi. Haluamme huomioida myös nuoret liikkujat, siksi meille on ikäraja 13 vuotta.

Kurkkaa lisää ja liity mukaan hauskaan joukkoomme!

Tutustu tietosuojalausekkeeseen


Vastaa alla olevaan kyselyyn ja voit voittaa kuukausijäsenyyden tai pääpalkintona arvotaan kaikkien osallistujien kesken VUOSIJÄSENYYS uuteen upeaan FUN Liikuntakeskukseen elokuun lopussa!


Mistä saat parhaan liikunnallisen fiiliksen? 

Vastausvaihtoehdot*

1. Elämyksellisistä ryhmäliikuntatunneista
2. Modernista ja siististä kuntosalista
3. Ammattitaitoisen Personal Trainerin ohjauksesta