Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Voita liput Hamlet rock-musikaaliin!

 

Hamlet rock-musikaalina ensi kertaa Suomessa TTT Suurella näyttämöllä!

Tampereen Työväen Teatterin Suurelle näyttämölle tulee Shakespeare-klassikko Hamlet uutena rock- musikaalina ensi kertaa Suomessa. Visuaalisesti ja musiikillisesti taidokas tuotanto täynnä vaativan herkullisia rooleja. Tekijöinä on unelmatiimi, näyttämöllä musikaalinäyttelijöiden ykkösmiehitys.

Nimiroolissa nähdään Saska Pulkkinen, joka on vakuuttanut muun muassa musikaaleissa Tytöt 1918 ja Poikabändi. Ohjaus on Otso Kauton, ja hänen kokoamansa tekijätiimi vilisee kansainvälisen tason huippunimiä. Eittämättä maailmalla tunnetuin suomalainen tanssitaiteilija Tero Saarinen on ensi kertaa mukana musikaalituotannossa ja suunnittelee teoksen liikeidentiteetin. Musikaalisäveltäjä Eeva Konnun lisäksi musiikkia säveltävät monipuoliset ja arvostetetut suomalaismuusikko ja säveltäjät Jarmo Saari ja Varre Vartainen.

Hamlet palaa kotiin isänsä hautajaisiin, joista bileet jatkuvat äidin häillä. Äidin uusi mies on Hamletin isän pikkuveli, lähes Hamletin ikätoveri. Kaiken takana on mahdollinen murha. Tarina kertoo isänsä haamun riivaamasta nuoresta miehestä, mutta yhtä lailla se kertoo siviiliuhreista, niistä sivullisista, joiden kohtalo on olla väärässä paikassa väärään aikaan. Miten korjata vääryys? Mikä on ehdottomuuden hinta?

Rooleissa ovat Saska Pulkkisen lisäksi Ofeliana Inke Koskinen (Näty) sekä muun muassa Petra Karjalainen, Jari Ahola, Jussi-Pekka Parviainen, Pentti Helin, Petrus Kähkönen ja Petra Ahola.
Kantaesitys on 3.9.2020.

Arvomme lippuja näytöksiin, täytä alla olevat tiedot, niin olet mukana arvonnoissa!

Yes, haluan voittaa Hamlet rock-musikaaliin 2 lippua!