Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Musiikin Tunti

Musiikin Tunti-ohjelmasarja sukeltaa Manserokin syövereihin - unohdettuihin hitteihin, sekä uunituoreisiin uutuusbiiseihin. Ohjelmasarjassa nostetaan soittoon erityisesti niitä kappaleita, jotka ovat muutoin jääneet vähemmälle huomiolle.

Jokaisessa jaksossa kuullaan viisi laulua ja viisi tarinaa. Soittoon nostetaan uusia, vasta aloittelevia artisteja ja jo pidemmän uran tehneitä konkareita. Biisilista tarjoilee maistiaisia vanhoista klassikoista, sekä niistä biiseistä,  jotka eivät ole aiemmin päässeet radiosoittoon.  Lue Lindan teksti tästä linkistä.

Ohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 14:00.

Uudet artistit ja uudet biisit: Luvuus vaatii sisua.  Oman näkemyksen ei tarvitse mahtua muottiin. Tässä ohjelmassa nostetaan soittoon myös uusia, aloittelevia  tamperelaisbändejä ja artisteja. Soittoon valikoidaan myös jo pidempään toimineiden muusikoiden uusia biisejä, sekä vähemmälle huomiolle jääneitä tuotoksia. Toimita kappaleesi tiedot ja linkit sähköpostitse: linda.huhtinen@funtampere.fi

Manserock-toiveet: Eri vuosikymmenten manserock-toivebiisit voi ohjata suoraan Musiikin Tunti-ohjelmasarjaan, sähköpostitse: linda.huhtinen@funtampere.fi.