Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

4.9.2019 - 09:56

Anna-Kaisa Heinämäki Tampereen kiky-johtajaksi

Anna-Kaisa Heinämäki Tampereen kiky-johtajaksi

Anna-Kaisa Heinämäki avasi viime vuonna Tampereen maauimalan.

Hallintotieteiden maisteri ja yhteiskuntatieteiden maisteri, nykyinen apulaispormestari, Anna-Kaisa Heinämäki on valittu Tampereen kaupungin kilpailukykyjohtajan tehtävään.

Anna-Kaisa Heinämäki on työskennellyt apulaispormestarina 2015-2017 sivistys- ja elämänlaatupalveluiden alueella ja Tampereen elinvoiman palvelualueella 2017 alkaen. Tätä ennen Heinämäki työskennellyt poliisitarkastajana sisäministeriön poliisiosastolla ja Poliisihallituksessa sekä sitä ennen monipuolisesti poliisin tehtävissä.

Kilpailukykyjohtajan tehtävää haki 34 hakijaa, joista 33 täytti kelpoisuusvaatimukset. Haussa painotettiin koulutusta, johtamis- ja työkokemusta, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kielitaitoa, yliopisto- ja yritysyhteistyön kokemusta sekä tietämystä elämystaloudesta ja edunvalvonnasta. Valinta tehtiin haastatteluiden ja soveltuvuusarviointien perusteella.

Kilpailukykyjohtajan tehtävänä on johtaa Tampereen vetovoiman parantamiseen liittyvää toimintaa ja edunvalvontaa. Hän vastaa myös mm. korkeakouluyhteistyön kehittämisestä osana kaupungin edunvalvontaa sekä kaupungin strategisten elinvoimaan liittyvien tavoitteiden ja koulutuspolitiikan suuntaviivojen toteuttamisesta.

Heinämäki on apulaispormestarina Tampereen kaupunginvaltuuston jäsen. Hän jättää eronpyyntönsä 16.9. valtuustossa ja aloittaa uudessa tehtävässä heti tämän jälkeen.

 

4.9.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset