Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

10.10.2019 - 07:14

FUN Tampereen kuuluvuusalue laajentui

FUN Tampereen kuuluvuusalue laajentui

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt FUN Tampereelle luvan lähetyspaikkakunnan muutokseen. Taajuuden 89,0 MHz kuuluvuus on parantunut lokakuussa tehdyn siirron myötä merkittävästi Akaan, Lempäälän, Valkeakosken ja Vesilahden alueilla.

Paikallista sisältöään voimakkaasti kehittävä Radio FUN Tampere kuuluu Pirkanmaalla nyt yhä laajemmalla alueella. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt FUN Tampereelle luvan lähetyspaikkakunnan muutokseen. Taajuuden 89,0 MHz lähetin siirtyi lokakuun alussa Tampereen Pyynikiltä Ylöjärven Soppeenmäen radiomastoon. Muutos vaikuttaa taajuuden kuuluvuuteen merkittävästi Akaan, Lempäälän, Valkeakosken ja Vesilahden alueilla.

“Suositun nettiradiomme lisäksi yhä useampi kuulija pääsee nauttimaan tarjonnastamme FM-taajuudella. Kanavamme parissa on nyt yhä mutkattomampi viihtyä autoissa, kodeissa ja työpaikoilla”, kertoo Radio SUN Oy:n ohjelmapäällikkö Valtteri Kujansuu.

“Digita Oy on Radio Sun Oy:n pitkäaikaisena kumppanina toteuttamassa FUN Tampereen kuuluvuuden parantamista. Lähettimen siirto ja lähetystehon kasvattaminen mahdollistavat FUN Tampereen kuuntelun nykyistä merkittävästi laajemmalla alueella”, kertoo radiopalveluiden liiketoimintapäällikkö Jari Pasuri Digitasta.

FUN Tampereen Ylöjärven pohjoispuolella jo valmiiksi sijaitsevat lähettimet takaavat kuuluvuuden Pirkanmaan pohjoisissa osissa myös jatkossa.

Menevää rockmusiikkia soittava FUN Tampere tunnetaan paikallisesta sisällöstään, johon kuuluvat urheiluelämän tiivis seuraaminen, monipuoliset juontajat ja studiovieraat sekä musiikkiohjelmat.

FUN Tampere selostaa Ilveksen kaikki liigaottelut. FUN Tampereen Kiekko palkittiin vuoden 2019 RadioGaalassa vuoden parhaana paikallisena radio-ohjelmana. 

10.10.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset