Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

12.2.2018 - 13:14

Hämeenkadulla pysäkkisiirtoja ja muutoksia jalankulkuväyliin

Hämeenkadulla pysäkkisiirtoja ja muutoksia jalankulkuväyliin

Raitiotieallianssin suorittamien vesijohtotöiden eteneminen Hämeenkadun itäpäässä siirtää tästä viikosta lähtien bussipysäkkejä Hämeenkadun eteläreunalla. Töillä on vaikutusta myös alueen jalankulkuväyliin.

Hämeenkadun itäpäässä raitiotien rakentamiseen liittyvät vesijohtotyöt jatkuvat kadun eteläreunalla kuluvan viikon (7) aikana Tuomiokirkonkadun ja Aleksanterinkadun välille. Työt tuovat alueelle hieman muutoksia liikennejärjestelyihin ja bussipysäkkeihin.


Bussipysäkki Hämeenkadun eteläreunalla palaa entiselle paikalleen Stockmannia vastapäätä. Kadun pohjoispuolen pysäkit jäävät nykyisille paikoilleen.

Jalankulkuväylät Tuomiokirkonkadun ja Aleksanterinkadun välillä kapenevat. Hämeenkadun ja Aleksanterinkadun liittymässä idänpuoleinen suojatie jää pois käytöstä työvaiheen ajaksi.

Stockmannin edustalla Hämeenkadun ylittävät ja Rautatienkadun ylittävä suojatiet jäävät paikoilleen mutta kavennettuina. Bussi-ja taksiliikenteelle jää edelleen Hämeenkadun itäpäässä käyttöön yksi kaista kumpaankin suuntaan.
 

12.2.2018 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset