Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

31.1.2019 - 13:31

Ikuriin avautuu jälleen jääveistospolku

Ikuriin avautuu jälleen jääveistospolku

Ikurissa avautuu jälleen jääveistospolku sunnuntaina 3. helmikuuta. Kyseessä on Ikurin Vireen ja Ikuri-Haukiluoman omakotiyhdistyksen järjestämä pääsymaksuton jääveistos-, valo- ja äänitapahtuma.

Tampereen Ikurissa avautuu jälleen jääveistospolku sunnuntaina 3. helmikuuta. Ikurin Vire ja Ikuri-Haukiluoman omakotiyhdistyksen järjestämän pääsymaksuttoman jääveistos-, valo- ja äänitapahtuman teemana on tänä vuonna matka syntymästä kuolemaan.

Elämänpolku-nimisessä tapahtumassa on mukana toistakymmentä valaistua teosta, jotka sijoittuvat noin 300 metrin pituisen polun varrelle.

Ikurin Vire ja Ikuri-Haukiluoman omakotiyhdistys ovat kahtena viime talvena järjestäneet Ikurin Virelän lähimetsään rakennetun, pääsymaksuttoman tapahtuman.

Tammerkosken Nuorkauppakamarin yleisöäänestyksessä Ikurin jääveistostapahtuma ”Pyhäpolku” valittiin vuoden 2018 Tamperelaiseksi ilmiöksi. Tapahtumassa kävi runsaan kuukauden aikana noin 30 000 vierasta.

Elämänpolun avajaisia vietetään Ikurin Virelässä sunnuntaina 3. helmikuuta 2019 klo 17 osoitteessa Tuohikorventie 27, 33340 Tampere. Pääsymaksuton tapahtuma on avoinna ympäri vuorokauden ja sääolosuhteista riippuen maaliskuulle asti.

Polunkiertäjille suositellaan pitäväpohjaisia jalkineita, sillä suuren kävijämäärän kulku tamppaa lumisen polun paikoitellen liukkaaksi. 

31.1.2019 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset