Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

31.8.2019 - 18:53

Ilves hävisi kärkikamppailun Tammelassa

Ilves hävisi kärkikamppailun Tammelassa

Veikkausliigan kärkikamppailussa FC Inter teki yhden vierasmaalin ja se riitti voittoon. Ilves oli vahva ottelussa, mutta ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa. FC Inter voitti ottelun 0-1 vieraskentällä. Ilves oli Veikkausliigan runkosarjan kolmas.

Ensimmäinen puolisko Veikkausliigan kärkikamppailusta oli tiukkaa taistelua. Maaleja ei nähty, mutta vauhdikasta ja viihdyttävää peliä Tammelan lämpimässä illassa nähtiin. Molemmat joukkueet ottivat yhdet keltaiset kortit, eikä muita tilastomerkintöjä ollut ensimmäisellä puoliajalla.

Toinen puoliaika jatkoi siitä mihin ensimmäinen jäi: vauhdikasta peliä ja molemmat sai paikkoja. Ilvekselle tulee kuitenkin kylmää vettä niskaan, kun kokenut FC Interin kärkimies Timo Furuholm iski avausmaalin 69. minuutilla. Furuholmille maali oli kauden yhdeksäs. Ilveksen kovasta takaa-ajosta huolimatta tasoitusmaalia ei nähty, joten Ilves valahti sarjataulukon kolmanneksi. Lopputuloksena FC Inter voittaa vieraskentällä 0-1. FC Inter voitti runkosarjan kahden pisteen erolla KuPS:iin.

Kausi jatkuu Ilveksen osalta ns. mestaruussarjassa. Kuusi parasta joukkuetta pelaavat keskenään kaikkia vastaan kerran, jonka jälkeen mestari on selvä. Veikkausliigan voittaja pääsee ensi kaudella Mestarien liigan karsintavaiheeseen.
 

31.8.2019 / Valtteri Makkonen

Kaikki uutiset