Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

15.8.2019 - 13:53

Ilves-päivässä julkaistaan koko FUN Tampereen kiekkotiimi

Ilves-päivässä julkaistaan koko FUN Tampereen kiekkotiimi

Ilves-päivää vietetään Särkänniemessä keskiviikkona 21. elokuuta. Siellä voi tavata tuoreet jalkapallon Cup-mestarit sekä tulevan kauden jääkiekkojoukkueen. Myös FUN Tampereen kiekkotiimi esitellään tapahtumassa kokonaisuudessaan.

Ilves-päivää vietetään Särkänniemessä keskiviikkona 21. elokuuta. Ilveksen edustusjoukkueiden pelaajat toimivat laitekavereina, luvassa kaverikuvia ja nimmareita. Mukana menossa myös naisten jääkiekon ja jalkapallon liigajoukkueet, miesten ja naisten Futsal-liigan joukkueet, sekä ringetten edustusjoukkue.

Viime vuonna tapahtumaan osallistui 10800 Ilves-fania. Tapahtumaan myydään fanirannekkeita ennakkoon viidellätoista eurolla 20.8 saakka. Huvipuiston portilta Ilves-päivänä voi lipun ostaa 20 eurolla.

Tänä vuonna Vuoden parhaaksi paikalliseksi radio-ohjelmaksi valittu FUN Tampereen Kiekko julkaisee tapahtumassa tämän vuoden koko kiekkotiimin. Aiemmin jo julkaistiin, että Mikko Aaltonen palaa vuoden tauon jälkeen pääselostajaksi.

FUN Tampere tekee suoraa lähetystä Särkänniemestä kello 16 eteenpäin. Myös uusi Henkan ja Raipen kappale kuullaan FUN Tampereen taajuuksilla ensisoitossa.

Ilves-päivän ohjelma:

16.30 Dj Juissi aloittaa
17.00 Ilves-päivän avaus, tapahtuman juontaa Lasse Toiva
- Edustusjoukkueiden esittely
17.30 Yksi Rakkaus Yksi Seura. Tervetuloa viettämään keltavihreää Ilves-päivää, Ilves ry:n puheenjohtaja Kari Pansio
17.45 Radio Fun Tampereen kiekkotiimi esittäytyy
18.00 Henkka feat. Raipe – Oletko kuullut kun Raipe räppää?

15.8.2019 / Valtteri Makkonen

Kaikki uutiset