Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

13.3.2019 - 15:13

Jääkiekon arvokisat vuodesta 2022 lähtien kapeaan kaukaloon

Jääkiekon arvokisat vuodesta 2022 lähtien kapeaan kaukaloon

Kalervo Kummola isännöi Kansainvälisen jääkiekkoliiton kokousta Tampereella.

Kansainvälisen jääkiekkoliiton puheenjohtaja René Fasel kertoi keskiviikkona Tampereella järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että jääkiekon olympiaturnaus Pekingissä ja Suomen MM-kisat vuonna 2022 esitetään pelattavaksi NHL-kokoisessa kaukalossa.

Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja René Fasel kertoi keskiviikkona iltapäivällä Tampereella järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että jääkiekon olympiaturnaus Pekingissä ja Suomen MM-kisat vuonna 2022 esitetään pelattavaksi NHL-kokoisessa (26 x 60/61 metriä) kaukalossa. Aiemmin IIHF:n alaiset turnaukset on mitelty pääsääntöisesti 30 x 60 metrin kokoisessa kaukalossa.

Esitys vaatii vielä virallisen vahvistuksen.

Kalervo Kummola sanoi, että Tamperetta uusine areenoineen kaavaillaan edelleen yhdeksi vuoden 2022 MM-kisojen järjestyspaikkakunnista, vaikka teknisesti sopimus kisoista Suomen jääkiekkoliiton ja  halliyhtiön välillä on vielä tekemättä. 

Tiedotustilaisuudessa kommentoitiin myös IIHF:n aiempaa päätöstä, että arvokisoissa pelataan tämän kevään Slovakian turnauksesta lähtien kaikki jatkoajat kolmella kolmea vastaan.

Kalervo Kummola isännöi Tampereella pidettyä IIHF:n hallituksen kokousta.

 

13.3.2019 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset