Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

9.8.2017 - 11:18

Lost In Musicin ohjelma valmistui

Lost In Musicin ohjelma valmistui

Noora Louhimon Battle Beast nähdään syksyllä Lost In Musicissa.

Lokakuussa pidettävä kaupunkifestivaali Lost in Music on saanut tämän vuoden ohjelmistonsa valmiiksi. Viimeisimpiä täydennyksiä ohjelmistoon ovat mm. Turmion Kätilöt, Iisa ja Wimme & Rinne.

Lokakuussa 11. kertaa pidettävä kaupunkifestivaali Lost in Music on saanut tämän vuoden ohjelmistonsa valmiiksi. Viimeisimpiä täydennyksiä ohjelmistoon ovat mm. Turmion Kätilöt, Iisa, Huora, Thunderstone ja Wimme & Rinne.
 
Yhteensä tapahtumassa esiintyy yli 60 artistia ja yhtyettä. Lost in  Music tunnetaan festivaalina, joka esittelee uusia kykyjä suomalaisella musiikkikartalla.
 
Festivaali myös teemoittaa tyylejä yhdeksi illaksi yhteen esiintymispaikkaan: luvassa on mm. Metal Expo sekä moderniin folkiin ja kansanmusiikkiin keskittynyt kokonaisuus. Vaikka Lost in Music on K-18-tapahtuma, alaikäisiäkään ei unohdeta: festivaalin ohjelmassa tulee olemaan myös kasvavalle musiikkikansalle suunnattu iltapäiväkonsertti.

Jo aiemmin julkistettuja Lost in Music -esiintyjiä ovat esimerkiksi Youtube-tähti, multitalentti Saara, kansainvälistä suosiotaan koko ajan lisäävät Battle Beast ja Satellite Stories, rockia menestyksekkäästi uudistava The Holy ja rullaavan rock’n’rollin veteraani Francine.
 
Lost in Music tarjoaa musiikillisesti laajan ja tyylikkään elävän musiikin kokonaisuuden, jossa pop kohtaa modernin tanssirytmin ja rock raikaa monissa eri muodoissa. Kansainvälisiä artisteja tapahtumassa edustavat norjalaiset Honningbarna ja Tomin sekä nuori skottilaulajatar Tamzene.
 
Lost in Music paljastaa artistien tarkat esiintymispäivät ja -paikat sekä laittaa myyntiin päiväkohtaiset liput keskiviikkona 16. elokuuta 2017.
 

9.8.2017 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset