Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

15.9.2019 - 20:16

Mestaruussarja alkoi tappiolla Ilveksen osalta

Mestaruussarja alkoi tappiolla Ilveksen osalta

Ilves ei pystynyt Tammelan sateisessa illassa haastamaan vahvasti pelannutta FC Honkaa. Niin ensimmäisen kuin myös toisen puoliajan alun maalit siivittivät FC Hongan 0-2 voittoon. Ilves säilytti tappiosta huolimatta paikkansa sarjassa kolmantena.

Ilveksen ja FC Hongan välinen ottelu pelattiin sateisessa säässä Tammelassa. Ilves sai heti kylmää vettä niskaansa monellakin tavalla, kun vain 11’ peliminuutin jälkeen Mikko Sumusalo teki maalin. Maali syntyi pitkän syöttösommitelman jälkeen. Ensimmäinen puoliaika jatkui tasaisena loppuun saakka, eikä lisämaaleja nähty, vaan puoliajalle mentiin FC Hongan johdossa numeroissa 0-1.

Toinen puoliaika alkoi yhtä murheellisesti Ilveksen osalta kuin ensimmäinenkin. Ainoastaan neljä minuuttia oli pelattu toista puoliskoa, kun Martin Borjas teki maalin ja tilanne taululle vaihtui numeroiksi 0-2. Kovasta yrityksestä huolimatta Ilves ei onnistunut maalinteossa. Lopputulos sateisessa Tammelassa siis 0-2, vierasjoukkue FC Hongan eduksi.

Ilves säilytti paikkansa kolmantena sarjataulukossa. FC Inter voitti oman ottelunsa aiemmin sunnuntaina, joten kärkipaikka karkasi Ilvekseltä viiden pisteen päähän, kun kautta on jäljellä neljä ottelua.
 

15.9.2019 / Valtteri Makkonen

Kaikki uutiset