Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

17.9.2020 - 07:29

Microsoft perustaa uuden tuotekehitysyksikön Tampereelle

Microsoft perustaa uuden tuotekehitysyksikön Tampereelle

Uuden yksikön tiimi koostuu alkuun 20–30 asiantuntijasta. Tuotekehitysyksikön vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Liisa Peltonen.

Microsoft avaa Tampereelle laitteistokehitykseen keskittyvän toimipisteen. Tampereen tuotekehitystiimi keskittyy suunnittelemaan kamera-, kuvantamis-, elektroniikka- ja langattoman verkon ratkaisuja.

Yksikkö kehittää uusia teknologioita vahvistamaan Surface-tuotetavoitteita. Tiimi koostuu alkuun 20–30 asiantuntijasta. Tuotekehitysyksikön vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Liisa Peltonen. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Intelin Tampereen yksiköstä ja sen kamerakehityksestä vastaavana johtajana.

”Olemme innoissamme, että voimme hyödyntää suomalaista huippuosaamista viedäksemme tuotteitamme ja niiden tarjoamia kokemuksia eteenpäin. Haluamme luoda uusia mahdollisuuksia sekä Microsoftille että paikalliselle alueelle, ja rekrytoinnit Tampereen tuotekehitysyksikköön ovat parhaillaan käynnissä”, sanoo Microsoft Surfacen johtava tuotekehitysinsinööri Pavan Davuluri.


 

17.9.2020 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset