Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

28.1.2020 - 16:25

Murhasta epäilty vapaalla jalalla Tampereella - surmasi miehen Viialassa kotiinsa tiistaiaamuna

Murhasta epäilty vapaalla jalalla Tampereella - surmasi miehen Viialassa kotiinsa tiistaiaamuna

Poliisi tiedottaa tutkivansa Tampereella tiistaiaamuna Vasaratiellä tapahtunutta henkirikosta murhana. Poliisi pyytää yleisöltä apua ja vihjeet voi toimittaa sähköpostiosoitteeseen; keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Poliisi tiedottaa tutkivansa Tampereella tiistaiaamuna klo 06.00 - 07.13 välisenä aikana Vasaratiellä tapahtunutta henkirikosta murhana. Uhri on keski-ikäinen mies, joka on asunut asunnossa, josta hänet löydettiin.

Epäilty tekijä on poistunut paikalta maastoon ja noussut Leipakantielle. Jälki jatkuu Leipakantieltä lounaaseen kääntyvälle polulle ja siitä edelleen maastoon meluvallin päälle. Epäilty on noussut Turtolankadun sillalle ja ylittänyt tämän jälkeen Pyhäjärventien. Sillan ylitettyään epäilty on kääntynyt etelään Pyykkiojankadun suuntaan.

Epäillyn tuntomerkit:

Nuorehko aikuinen mies, noin 175 cm pitkä, vartalo on hoikka/normaalivartaloinen. Ei ole partaa.

Miehellä on ollut pihassa ollessaan tumma pipo, jonka alareuna taitettu kaksikerroin. On mahdollista, että hän on poistunut ilman pipoa. Jalassa on ollut ulkoiluhousun tyyppiset housut ja mahdollisesti varrelliset kengät. Takki on ollut mustavalkoinen ja siinä on mahdollisesti jonkinlaista kirjoitusta, joka alkaa E-kirjaimella.

Tekijä on loukkaantunut ja hän on vuotanut tai vuotaa verta. Hän saattaa olla vaarallinen.

Poliisi pyytää yleisöltä apua ja vihjeet voi toimittaa sähköpostiosoitteeseen; keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Lisäksi voi soittaa numeroon 050 399 8024 

28.1.2020 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset