Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

14.11.2017 - 13:36

Nekalan kuorma-autopaloja tutkitaan törkeänä vahingontekona - poliisi pyytää havaintoja

Nekalan kuorma-autopaloja tutkitaan törkeänä vahingontekona - poliisi pyytää havaintoja

Poliisi tutkii tiistaiyönä Tampereella Ahlmanintiellä sijaitsevalla pihalla tapahtunutta neljän kuorma-auton polttamista törkeänä vahingontekona. Aiheutetut vahingot nousevat useisiin satoihin tuhansiin euroihin.

Poliisi tutkii  tiistaiyönä Nekalassa Ahlmanintiellä sijaitsevan Valion toimipisteen pihalla tapahtunutta neljän kuorma-auton polttamista törkeänä vahingontekona. Autot on sytytetty kaikki erikseen palamaan. Aiheutetut vahingot nousevat useisiin satoihin tuhansiin euroihin.

Alueelta on noin kello yhden aikaan nähty poistuvan kaksi nuorehkoa miestä, jotka ovat ensin ylittäneet Ahlmanintien ja jatkaneet sitten matkaansa kohti keskustaa.

He olivat peittäneet kasvonsa jollakin tummalla vaatteella. Toisella oli päällään musta huppari tai takki ja toisella vihreä pastellivärinen takki tai huppari. Molemmilla oli käsissä tyhjältä vaikuttaneet vaaleat muovikassit.

Poliisi pyytää tietoja alueella puolen yön jälkeen liikkuneesta kaksikosta. Eri valvontakameroista on havaittavissa, että Ahlmaninkadulla liikkuu useita rekka- ja kuorma-autoja puolen yön jälkeen. Kuljettajia pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin havaintojen saamiseksi.

Tiedot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittaa numeroon 0295445890.

 

14.11.2017 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset