Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

5.4.2019 - 14:44

Poliisi edistynyt alaikäisiin kohdistuneiden seksuaalirikosten tutkinnassa - Tesoman tapahtumia tutkitaan törkeänä raiskauksena

Poliisi edistynyt alaikäisiin kohdistuneiden seksuaalirikosten tutkinnassa - Tesoman tapahtumia tutkitaan törkeänä raiskauksena

Tutkinnassa on vahvistunut, että Kalkun ja Tesoman epäiltyjä tapauksia ei yhdistä muu kuin sama päivämäärä.

Poliisi on edistynyt epäiltyjen seksuaalirikosten tutkinnassa. Tutkinnassa on selvinnyt, että Kalkun epäillyssä rikoksessa ei epäillä enää raiskausta, ja poliisi selvittää, onko kyseessä seksuaalirikoksen yritys tai jokin muu rikos.

-Yhtenä tutkintalinjana on myös se, että ei ole tapahtunut mitään rikosta. Selvitämme tätä parhaillaan, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Joni Länsipuro.

Tesoman epäillyn tapauksen tutkinta on edistynyt, ja tapahtumia tutkitaan tämänhetkisten tietojen perusteella törkeänä raiskauksena. Tämänhetkisen tiedon mukaan tapaaminen ei ollut sattumanvarainen vaan siitä oli sovittu sosiaalisen median avulla.

-Tutkinnassa on vahvistunut, että näitä epäiltyjä tapauksia ei yhdistä muu kuin sama päivämäärä.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt laajasti väite, että tapauksiin liittyisi ulkomaalaisia henkilöitä. -Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan tämmöisille väitteille ei ole mitään perusteita, toteaa Länsipuro.

Koska kyseessä on lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten tutkinta, asiasta ei voi tiedottaa tässä vaiheessa enempää. 

5.4.2019 / Kaisu Lämsä

Kaikki uutiset