Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

17.4.2019 - 14:09

Poliisi julkaisi listan pääsiäisenä varmuudella päällä olevista kameratolpista - katso lista tästä

Poliisi julkaisi listan pääsiäisenä varmuudella päällä olevista kameratolpista - katso lista tästä

Tolppia on toiminnassa muun muassa Tampereen Linnainmaalla.

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein on jakanut listan automaattisista kameratolpista, jotka ovat varmuudella päällä pääsiäisen aikaan. Tolppia on päällä muun muassa Tampereen Linnainmaalla, Ikaalisissa ja Lammilla.

Pasterstein kertoo, että julkaistun listan lisäksi on vielä noin 80 muuta liikenneturvallisuustolppaa, joissa kamera on päällä pääsiäisen aikaan.

Pastersteinin mukaan perinteisen liikennevalvonnan lisäksi liikenneturvallisuustolpat valvovat ja rauhoittavat pääsiäisliikennettä. Automaattisen nopeusvalvonnan lisäksi poliisi valvoo nopeuksia autoilla, joihin on kytketty kamerat. Poliisi valvoo pääsiäisliikenteessä erityisesti nopeuksia ja ajotapoja. Erityisesti valvotaan tienjaksoja, joilla liikennemäärät ovat suuria ja joilla on esiintynyt onnettomuuksia. TM Finlandin tieliikennekeskus arvioi, että pääsiäisen menoliikenne on vilkkaimmillaan kiirastorstaina 18.4. kello 13–19. Liikennettä on varsin runsaasti myös pitkäperjantaina kello 9–14 välisenä aikana, pohjoisessa vielä myöhemminkin. 

 

17.4.2019 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset