Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

13.8.2019 - 08:55

Poliisi mukana turvaamassa Blockfestiä

Poliisi mukana turvaamassa Blockfestiä

Viikonloppuna Ratinassa pidettävä Blockfest työllistää myös poliisia. Festivaalialueella ja sen lähistöllä suoritetaan mm. huumausainevalvontaa tavallista tarkemmin.

Hiphop-festivaali Blockfest järjestetään Ratinassa tulevana viikonloppuna. Myös poliisi tulee osallistumaan tapahtumaan aktiivisesti muiden sidosryhmien kanssa kuten aikaisempinakin vuosina. Poliisi tekee festivaalialueella ja sen lähiympäristössä yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen liittyvää valvontaa sekä huumausainevalvontaa.

Poliisi muistuttaa, että festivaalialueella tapahtunut vähäistä vakavampi järjestyshäiriö, huumausaineiden hallussapito tai käyttö tulee poliisin toimenpiteiden lisäksi johtamaan tapahtumajärjestäjien kanssa yhteisesti sovitun käytännön mukaisesti festivaalien päättymiseen kyseisen henkilön osalta.

Erityisesti poliisi toivoo, että tapahtumaan osallistuvat henkilöt kunnioittavat Blockfestin arvoja, joihin kuuluvat hyvä festarihenki, muiden kunnioittaminen ja nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan.

13.8.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset