Paikallisella otteella
NettiradioNettiradio

Nettiradio

EVERYBODY WANTS TO RULE THE WORLD - TEARS FOR FEARS
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

10.9.2018 - 14:39

Poliisi otti kiinni Tampereella toimivan kokaiiniliigan

Poliisi otti kiinni Tampereella toimivan kokaiiniliigan

Organisaation epäillään levittäneen lähes puoli kiloa kokaiinia, puolitoista kiloa marihuanaa sekä subutex-tabletteja. Asiakokonaisuudessa on seitsemäntoista epäiltyä, jotka kaikki ovat olleet joitakin aikoja poliisin kiinniottamina ja suurin osa myös tutkintavankeudessa.

Poliisi on ottanut kiinni Tampereella toimivan kokaiiniliigan. Sisä-Suomen poliisi on keväästä saakka tutkinut Pirkanmaalle ja muualle Suomeen ulottuneen kokaiinin myyntiorganisaation toimia.

Asiakokonaisuudessa on seitsemäntoista epäiltyä, jotka kaikki ovat olleet joitakin aikoja poliisin kiinniottamina ja suurin osa myös tutkintavankeudessa. Pisimpään tutkintavankina olleen Pirkanmaan käräjäoikeus vapautti matkustuskieltoon viime perjantaina 7.9.2018.

Organisaation epäillään levittäneen lähes puoli kiloa kokaiinia, puolitoista kiloa marihuanaa sekä subutex-tabletteja. Kokaiinin käyttöannos on keskimäärin 0.1 grammaa, joten käyttöannoksia on levitetty lähes viisi tuhatta. Rikoshyötyä kaikesta organisaation epäillään saaneen pitkälle yli 70 000 euroa.

Kokonaisuudessa epäillään viittä henkilöä törkeästä huumausainerikoksesta ja kahtatoista muuta perusmuotoisesta huumausainerikoksesta. Esitutkinnassa on paljastunut lukuisia muitakin rikoksia, kuten törkeä ampuma-aserikos, ampuma-aserikos, useita huumaantuneena ajamisia, räjähderikos, kätkemisrikoksia ja laiton uhkaus.

Rikoskokonaisuus siirtyy  syyttäjän harkintaan 10.9.

Kauppa on jatkunut edelleen Tampereella. 20.8 -9.9. 2018 välisenä aikana poliisin kenttävalvonnassa on takavarikoitu 31.2 grammaa kokaiinia ja amfetamiinia 284.6 grammaa.
 

10.9.2018 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset