Paikallisella otteella
NettiradioNettiradio

Nettiradio

LET THY WILL BE DONE - VON HERTZEN BROTHERS
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

6.8.2019 - 09:40

Poliisi selvittelee Haukiluomassa sattunutta pahoinpitelyä

Poliisi selvittelee Haukiluomassa sattunutta pahoinpitelyä

Haukiluomassa sijaitsevassa ravintolassa tapahtui pahoinpitely viime yönä. Tuntemattomaksi jäänyt mies riitaantui ravintolassa olleen pariskunnan kanssa ja löi uhria kasvoihin.

Kello 00.45 mies pahoinpideltiin Tampereen Tyvikadulla sijaitsevassa anniskeluravintolassa. Pariskunta oli ollut viettämässä iltaa ravintolassa, kun sinne oli tullut heille ennestään tuntematon mieshenkilö.

Ravintolaan tullut tuntematon mies oli alkanut haastaa riitaa pariskunnan miehen kanssa. Tuntematon mies oli lyönyt toista miestä kasvojen alueelle niin, että tämä kaatui maahan. Välikohtauksen jälkeen tuntematon mies oli poistunut ravintolasta ja pariskunta oli jäänyt sinne. Myöhemmin mies oli kuitenkin vielä palannut ravintolaan ja aiheuttanut jollakin nirhauman jo aiemmin pahoinpitelemänsä miehen kyynärvarteen.

Tämän jälkeen pariskunta oli poistunut ravintolasta ja pahoinpitelijä oli jäänyt sinne. Poliisin saapuessa ei tuntomerkkeihin sopivaa miestä kuitenkaan enää löytynyt.

Tekijä jäi toistaiseksi tuntemattomaksi. Tekijän tuntomerkit: noin 30-vuotias, yli 180 cm pituinen, lihaksikas ruumiinrakenne ja vaaleat hiukset. Tapahtunutta tutkitaan pahoinpitelynä.

6.8.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset