Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

7.6.2018 - 09:59

Poliisi takavarikoi työkaluja ja polkupyöriä

Poliisi takavarikoi työkaluja ja polkupyöriä

Jos tunnistat omasi poliisin takavarikoimista työkaluista, soita Valkeakosken poliisin numeroon 02954 45509.

Poliisi on takavarikoinut suuren määrän työkaluja ja polkupyöriä. Poliisi muistuttaam että erilaisten esineiden sarjanumerot kannattaa ottaa muistiin mahdollista myöhempää tunnistamista varten.

Sisä-Suomen, Valkeakosken poliisi on takavarikoinut kotietsinnällä työkaluja ja polkupyöriä, joita epäillään varastetuksi Etelä-Pirkanmaan ja Tampereen alueelta. Osassa työkaluja on ollut aiempia merkintöjä, jotka on poistettu liuottimilla. Jäljelle jääneitä merkintöjä ovat "OH", "E" ja saari. Omaisuutta omakseen tunnistavia henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä Valkeakosken poliisiin 0295445509. Omaisuuden palauttaminen vaatii aiemmin tehdyn rikosilmoituksen ja tarkemman kuvauksen esineestä ja sen alkuperästä.

Poliisi muistuttaa, että esineiden sarjanumerot kannattaa kirjata ylös ostohetkellä. Yksikin kirjattu ja varkauden jälkeen poliisille luovutettu sarjanumero voi johtaa kodeista tai työmailta varastettujen muidenkin koneiden palautumiseen. Sarjanumerolla poliisi saa selvitettyä omistajan ja tarvittaessa kutsua tämän tunnistamaan myös muuta omaisuutta. Erityisesti rakennustyömaille kohdistuu varkauksia useita kertoja viikossa Sisä-Suomen poliisin alueella ja näissä varastetaan sähkötyökaluja suuria määriä. Rikosilmoituksentekohetkellä yksilöinti "Makita porakone" ei ole riittävä omaisuuden tunnistamiseen ja palauttamiseen omistajalleen. Poliisi voi pahimmillaan joutua palauttamaan varastetuksi epäilemänsä koneen takaisin rikoksen tekijälle. 

 

7.6.2018 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset