Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

27.9.2019 - 14:15

Poliisi varautuu Tampereella suunniteltuun joukkotappeluun

Poliisi varautuu Tampereella suunniteltuun joukkotappeluun

Poliisi pyytää vihjeitä perjantai-illalle suunnitteilla olevasta joukkotappelusta. Poliisi on saanut vihiä suunnitelmista useista eri lähteistä.

Poliisin tietoon on tullut useista eri lähteistä, että nuorisojoukko suunnittelee joukkotappelua Tampereen keskustan alueelle tälle illalle 27.9.2019. Järjestettävän joukkotappelun tapahtumapaikasta, tarkasta ajasta tai tappeluun mahdollisesti osallistuvien henkilöiden henkilöllisyydestä tai määristä poliisilla ei ole tarkkaa tietoa.

Poliisi kertoo puuttuvansa havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantavien tapahtumien ennalta ehkäisemiseksi. Poliisi seuraa tilannetta ja tarvittaessa puuttumiskynnys tulee olemaan matala, yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantaviin tapahtumiin puututaan välittömästi.

Poliisi vetoaa vanhempiin ja nuoriin väkivaltaisuuksien ennalta ehkäisemiseksi. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole enempää tiedotettavaa asiasta.

Jos tiedät mahdollisesta joukkotappelusta jotain niin ilmoita asiasta Pirkanmaan alueen vihjepuhelimeen, jonka numero on 0800-90022. Numerossa on vastaaja, jonne voit jättää viestisi.

Vihjesähköpostit pyydetään toimittamaan vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi 

27.9.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset