Paikallisella otteella
NettiradioNettiradio

Nettiradio

HE AIN T HEAVY HE S MY BROTHER - PENTTI HIETANEN HEIKKI
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

2.7.2020 - 10:22

Ratikan koeajoihin muutoksia - bongaukset onnistuu parhaiten viikonloppuna

Ratikan koeajoihin muutoksia - bongaukset onnistuu parhaiten viikonloppuna

Tampereen Ratikan koeajot Tampereen omalla raitiovaunulla alkoivat Hervannassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä noin klo 3.00 - 6.00. Perjantaiaamupäivälle suunnitellut testit siirtyvät kokonaisuudessaan viikonlopulle.

Tampereen Ratikan koeajot Tampereen omalla raitiovaunulla alkoivat Hervannassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä noin klo 3.00 - 6.00. Hitaita koeajoja jatketaan samaan aikaan torstain ja perjantain välisenä yönä. Perjantaiaamupäivälle suunnitellut testit siirtyvät kokonaisuudessaan viikonlopulle. Maksiminopeuden, 70 kilometriä tunnissa, testit suoritetaan alkuperäisen suunnitelman mukaan lauantaina ja niitä jatketaan sunnuntaina.

Raitiotieallianssi testaa koeajoissa muun muassa raiteiden, vaihteiden ja ajolankojen ajettavuutta, liikennemerkkien, liikennevalojen ja opastimien sekä liittymien ja suojateiden näkyvyyttä. Lisäksi säädetään liikenne- ja varoitusvaloja, tehdään sähkönsyötön kuormituskokeita ja testataan liikennöintinopeuden sallimaa ajonopeutta ja vaihteenohjausta. 

2.7.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki uutiset