Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

17.10.2019 - 07:34

Rattijuoppoja keskiviikon liikenteessä

Rattijuoppoja keskiviikon liikenteessä

Poliisi tapasi rattijuoppoja keskiviikon iltapäiväliikenteestä Tampereen keskustassa ja Nokialla. Molemmissa tapauksissa kyseessä oli ns. huumeratit.

Poliisipartio pysäytti Nokialla Välimaankadulla auton liikennetarkistusta varten keskiviikkona klo 17.16 aikaan. Auton ajo-oikeudettomalle kuljettajalle suoritettiin huumepikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen. Autossa oli matkustajana auton haltija. Kuljettajalle suoritetussa turvallisuustarkastuksessa löytyi puukko.

Rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikosepäilyn vuoksi kuljettaja käytettiin verikokeessa. Kuljettajaa epäillään lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Auton matkustajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Tampereella Vuolteenkadulla poliisipartio pysäytti ajoneuvon tarkistusta varten keskiviikkona klo 17.29. Auton kuljettajalle suoritetun puhalluskokeen tulos jäi alle rangaistavuuden, mutta kuljettaja kertoi käyttäneensä huumausainetta noin puoli tuntia ennen ajoon lähtöä.

Kuljettaja käytettiin verikokeessa huumausaineen toteamiseksi verestä. Selvisi, että kuljettaja on ajokiellossa ja hän on syyllistynyt vuoden aikana seitsemän kertaa kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Rikosilmoitukseen tulivat nimikkeiksi rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

17.10.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset