Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

17.4.2019 - 12:21

Rautatienkadun parkkihallin maksukäytäntö muuttuu

Rautatienkadun parkkihallin maksukäytäntö muuttuu

Rautatienkadun P-Asema toimii ensi keskiviikosta alkaen digitaalisten maksujen varassa. Kätevintä maksaminen on Moovy-sovelluksen avulla.

Finnpark Oy muuttaa Tampereen Rautatienkadun P-Aseman lipukkeettomaksi 24.4.2019. Ydinkeskustan pysäköintitalon asioinnista tulee muutoksen myötä täysin digitaalista.

Muutoksen tarkoituksena on helpottaa pysäköintiä sekä lisätä turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Pysäköinti tapahtuu jatkossa Moovy-sovelluksen käyttäjille tutulla tavalla. Puomi nousee automaattisesti pysäköintitalon puomille ajettaessa, eikä autoilijan tarvitse keskittyä kuin varsinaiseen pysäköintiin. Lähtiessään autoilija voi maksun suoritettuaan ajaa suoraan puomille, jolloin se nousee myös automaattisesti. Jos autoilijalla on jo käytössä Moovy-sovellus, toimii se samaan tapaan kuin muuallakin eli maksu peritään jälkikäteen sovellukseen merkityltä maksukortilta.

Moovy-sovelluksen käyttäjien pysäköintiin P-aseman digitalisointi ei vaikuta. Muutos ei ole suuri debit/kredit -korteilla maksavillekaan, sillä pois jää vain kaksi pysähdystä puomin luona sisään ja ulos ajaessa. Käteisen käyttäjillä on edessään uuden maksutavan opettelu. Heitä on P-Asemalla noin 14 % kaikista asiakkaista.

Ensimmäisinä lipukkeettomina päivinä Finnparkin henkilökunta opastaa P-Asemalla uuden palvelun käytössä. Myös Finnparkin asiakaspalvelu palvelee kaikkina vuorokauden aikoina, jos pysäköinnissä on ongelmia. Heidät tavoittaa painamalla asiakaspalvelu-nappia puomien luona tai soittamalla maksupisteellä näkyvään puhelinnumeroon.

 

17.4.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset