Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

7.11.2019 - 11:04

Rockfest siirtyy Tampereelle, Iron Maiden ja Nightwish uuden tapahtuma-alueen pääesiintyjät

Rockfest siirtyy Tampereelle, Iron Maiden ja Nightwish uuden tapahtuma-alueen pääesiintyjät

Steve Harris tuo Iron Maidenin Tampereelle ensi kesänä

Maailman suurimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Iron Maiden esiintyy 5.-7. kesäkuuta Särkänniemen uudella tapahtuma-alueella pidettävän Rockfestin pääesiintyjänä. Toinen jo julkaistu esiintyjä on harvoin kotimaassa keikkaileva Nightwish.

Rock-legenda Iron Maiden saapuu Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-7.6.2020. Esiintyminen on osa yhtyeen laajamittaisen Legacy of the Beast -maailmankiertueen loppuhuipennusta. Yhtye on soittanut vuonna 2018 alkaneella kiertueellaan liki 2 miljoonalle fanille 39 maassa.

Rockfestin toinen kiinnitys on harvoin kotimaassaan konsertoiva Nightwish, joka julkaisee keväällä uuden albumin. Rockfestin keikka on yhtyeen ensimmäinen live-esiintyminen Suomessa uuden materiaalin myötä. Lisää artistijulkistuksia on tulossa vielä ennen joulua ja kevään aikana.

Festivaali siirtyy Tampereelle ja nousee Tampereen Särkänniemen tapahtumarantaan, joka on merkittävä tapahtumakäyttöön suunniteltu uusi alue Tampereen Näsijärven maisemissa. Rockfest on aiemmin järjestetty Vantaalla ja Hyvinkäällä.

7.11.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset