Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

19.3.2020 - 16:28

S-ryhmä sulkee hotelleja ja ravintoloita koronan takia

S-ryhmä sulkee hotelleja ja ravintoloita koronan takia

Sokos Hotel Tornin ovet sulkeutuvat toistaiseksi maanantaina. Kuvaaja: Aki Rask / Akifoto Oy

Tampereella Tammer, Villa ja Torni sulkevat ovensa lomautusten vuoksi. Hotelli Ilves palvelee koronavirusepidemiasta huolimatta.

Koronaepidemia on vaikuttanut voimakkaasti matkailu- ja ravitsemusalaan. Nyt myös S-ryhmässä on jouduttu ottamaan käyttöön erilaisia sopeutuskeinoja niin hotelleissa kuin ravintoloissa. S-ryhmä on päättänyt sulkea osan hotelleistaan sekä ravintoloistaan ja lomauttaa henkilöstöään.

Tampereella S-ryhmän hotelleista ensimmäisenä sulkeutuu perjantaina 20.3. Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Sokos Hotel Villa suljetaan puolestaan sunnuntaina 22.3. ja Sokos Hotel Torni Tampereen ovet sulkeutuvat maanantaina 23. päivä. Hotelli Ilves pysyy yhä avoinna.

− Kunkin hotellin tilanne selviää Sokoshotels.fi-sivustolta ja ravintoloiden puolestaan raflaamo.fi-palvelusta, markkinointijohtaja Outi Vitie opastaa tiedotteessa.

− Olemme ennennäkemättömän tilanteen edessä ja seuraamme tilanteen etenemistä jatkuvasti ja arvioimme toimiamme tarvittaessa uudelleen, kertoo SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjujohtaja Harri Ojanperä.

19.3.2020 / Pasi Vainionperä

Kaikki uutiset