Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

7.3.2019 - 10:00

SaariHelvettiin lisää esiintyjiä, lipunmyynti käynnistyi

SaariHelvettiin lisää esiintyjiä, lipunmyynti käynnistyi

Elokuun alussa Viikinsaaressa pidettävän SaariHelvetin ohjelma pääosiltaan valmis. Uusia nimiä ovat mm. Swallow the Sun, Omnium Gatherum ja tanskalainen MØL. Päiväliput tulevat myyntiin torstaina 7. maaliskuuta.

Tampereen kesän raskain festivaali julkistaa koko pääohjelmansa. Elokuun alussa luonnonkauniissa Viikinsaaressa ryskävät aiemmin ilmoitettujen aktien lisäksi Swallow the Sun, Omnium Gatherum, MØL, Medeia, Kalmah, Arion ja Lähiöbotox. Ohjelmiston täydentymisen yhteydessä SaariHelvetti paljastaa myös päiväkohtaisen esiintyjäjakonsa ja päästää myyntiin tapahtuman päiväliput.

Nyt varmojen 19 yhtyeen lisäksi SaariHelvetti tulee vielä täydentymään pikanteilla mausteilla. Bändikilpailu Helvetistä -finaali lauantaina 30. maaliskuuta Tampereen Jack the Roosterissa nostaa esiintyjälistalle vielä yhden tuoreen tanakan musiikin orkesterin.

Lisäksi SaariHelvetin side show -lavan yllätyksellinen ohjelmisto kehittyy vielä ohjelmatuottajan aivojen vasemmassa takalohkossa. Luvassa on kevyttä raskautta tai raskasta keveyttä, ihan miten festarivieras sen kokee… ensimmäinen kaksipäiväinen SaariHelvetti tulee olemaan tutun tyly, rankka ja iskevä, mutta myös yllätyksellinen ja raskaan musiikin rajoja venyttävä.

SaariHelvetti 2019
Viikinsaari, Tampere
2.-3.8.2019

pe 2.8.2019
Turisas
Swallow the Sun
Ruoska
MØL (Den)
Fear of Domination
Trollheims Grott
Lähiöbotox
Awake Again
Bändikilpailu Helvetistä -voittaja

la 3.8.2019
Turmion Kätilöt
Korpiklaani
Rytmihäiriö
Medeia
Machinae Supremacy (Swe)
Omnium Gatherum
Kalmah
Bloodred Hourglass
Arion
Tyrantti
Everwave 

7.3.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset