Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Uutiset


Valtteri Makkonen - 14.7.2020 - 08:23

Lotta Harala lähtee rikkomaan Lahden GP-kisaan omaa ennätystään

Pika-aitojen taso on Suomessa tällä hetkellä todella kova. Viiden juoksijan välinen kilpailu potkii toisia eteenpäin ja se näkyy tuloksissa. Yksi heistä on tamperelainen Lotta Harala, jonka tavoitteet on Tokion olympialaisissa ja uudessa omassa ennätyksessä.

 

Valtteri Makkonen - 13.7.2020 - 10:40

Tampereelta pääsi kolme naista Miss Suomi -finaaliin - keitä he ovat?

Tampereelta pääsi Miss Suomi -finaaliin kolme naista Viivi Altonen, Ronja Pikkuharju ja Rebecca Vuorio. Miksi he hakivat missikisoihin ja mitä he haluavat saavuttaa misseydellä? Kuuntele haastattelut.

 

Valtteri Makkonen - 13.7.2020 - 09:45

Pyynikin gineille kaksoisvoitto kansainvälisessä kilpailussa

Tamperelaistislaamo Pyynikin Distilling Company on voittanut kultaa kansainvälisesti arvostetussa Meininger's International Spirits Awards -kilpailussa Saksassa. Kultaa sai uusi Pyynikin Lapsang Souchong Smoked Tea Gin. Lisäksi hopean nappasi Pyynikin Payday Craft Gin.

 

Valtteri Makkonen - 10.7.2020 - 10:40

Aksu Karima käveli Pispalan portaissa maratonin ja ui 20 kilometriä Pyhäjärvessä

25-vuotias Aksu Karima käveli Pispalan portaissa 42 kilometriä eli maratonin verran kesäkuussa. Heinäkuussa hän ui 20 kilometriä avojärvellä Pyhäjärvessä. Miksi hän teki nämä tempaukset? Kuuntele Kariman haastattelu.

 

Valtteri Makkonen - 10.7.2020 - 08:17

Tampereen Finnkinon teatteripäällikkö Jaana Härkönen kertoo, miten koronavirusepidemia on huomioitu elokuvateattereissa

Finnkinon molemmat Tampereen elokuvateatterit on taas auki koronan jälkeen. Uusi teatteripäällikkö Jaana Härkönen vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa elokuvateatterin toiminnasta poikkeusajan jälkeen.

 

Valtteri Makkonen - 9.7.2020 - 08:56

Tampereelle uusi luonnonsuojelualue Teiskoon

Tampereelle on perustettu uusi luonnonsuojelualue. 11,2 hehtaarin kokoinen Syväojan luonnonsuojelualue sijaitsee Teiskossa. Alueen arvokkaimmat osat ovat Syväojan puronvarren lehtomainen kangasmetsä ja Isonviidanmaan lakikuusikko.

 

Valtteri Makkonen - 9.7.2020 - 08:46

Finlayson Art Area tarjoaa kotimaista taidetta elokuun loppuun saakka ilman pääsymaksuja

Finlayson Art Area aukesi viime lauantaina ja on kerännyt jo tähän saakka paljon vierailijoita. Elokuun loppuun saakka kestävät näyttelyt tarjoavat Finlaysonin alueella monia erilaisia taiteen aloja aina keramiikasta mehiläisiin saakka. Tapahtumajohtaja Pertti Ketonen kertoi kattavasti aamuvieraana tapahtumasta.

 

Valtteri Makkonen - 8.7.2020 - 10:08

Postin nimissä tehty huijauksia - katso esimerkkikuva

Poliisi varoittaa Postin nimissä tehdyistä ammattimaisesti toteutetuista huijauksista. Kaikissa tapauksissa Postin saapumisilmoitukselta näyttävä tekstiviesti on ohjannut käyttäjän www.smartpostkoodi.net tai www.smartpostseuranta.com-verkkosivulle.

 

Valtteri Makkonen - 8.7.2020 - 08:51

Manse PP otti ensimmäisen voittonsa Superpesiksessä

Manse PP otti avausvoittonsa miesten Superpesiksessä, kun Kankaanpää Maila kaatui kotiutuslyöntien jälkeen. Kotiutuslyönneissä tamperelaiset olivat parempia juoksuin 3 – 0 ja koko ottelu meni Manselle jaksoin 2 – 1.

 

Valtteri Makkonen - 8.7.2020 - 07:36

50-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Turkka Mastomäki muistelee uransa tärkeimpiä rooleja itselleen

Viikinsaaren kesäteatterissä tänä kesänä Tulitikkuja lainaamassa -musiikkikomediassa näyttelevä Turkka Mastomäki kävi FUN Tampereen aamuvieraana muistelemassa uraansa. Haastattelusta kuulet, mikä on ollut hänen urallaan merkittävimmät näytelmät ja tv-sarjat.

 

Valtteri Makkonen - 8.7.2020 - 07:34

Ilves jatkaa voittamattomana - ainoan osuman Turussa iski Ilari Mettälä

Jalkapallon Veikkausliigassa Ilves haki vierasvoiton Turusta, kun TPS kaatui maalein 1 – 0. Helpolla voitto ei irronnut, sillä Ilves joutui vajaamiehiseksi jo avausjakson puolivälissä, kun Tatu Miettunen passitettiin suihkuun kahden keltaisen kortin myötä. Ottelun ainoa maali nähtiin toisen jakson puolivälissä, kun hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Ilari Mettälä onnistui puhkaisemaan turkulaisten puolustuksen.

 

Kaisu Lämsä - 7.7.2020 - 13:31

Poliisi etsii Nokialta kadonnutta miestä

Perjantaina 3.7. puolenpäivän aikaan on kotoaan Nokialta poistunut 24-vuotias Tomi Haapala, jota ei ole tavoitettu tämän jälkeen.

 

Valtteri Makkonen - 7.7.2020 - 08:25

Linda Huhtiselta uusi kirja Juicen sitaateista

Runoilija ja kirjailija Linda Huhtinen julkaisi 6.7 uuden kirjan Toisinajattelija - Näin lausui Leskinen. Kirja koostuu Juicen sitaateista, joita on kerätty ympäri Suomea. Aamuvieraana Linda kertoo taustat kirjan takaa,

 

Valtteri Makkonen - 3.7.2020 - 08:36

Tammelan stadionilla tänään pelattavassa hyväntekeväisyysottelussa kerätään rahaa vähävaraisille perheille - mukana mm. Eemeli Suomi, Jukka Peltola ja Juhani Tamminen

Tammelan stadionilla pelataan tänään ennen jalkapallon Kakkosen ottelua hyväntekeväisyysottelu, jossa kerätään rahaa vähävaraisten perheiden hyväksi Hope Ry:lle. Mukana ottelussa on mm. Shawn Huff, Juhani Tamminen, Eemeli Suomi ja Jukka Peltola. Ottelua järjestänyt Jama Jama kertoo tapahtumasta.

 

Valtteri Makkonen - 3.7.2020 - 08:22

29 vuoden odotus päättyy tänään, kun Tamperelaisjoukkue on Superpesiksessä - Manse PP:n kapteeni Ville Hotakainen näkee joukkueessa potentiaalia

Vuonna 1991 on edellisen kerran ollut Tamperelaisseura miesten pesäpallon pääsarjassa. Tänään Manse PP matkaa Kouvolan Pallonlyöjien vieraaksi. Aamuvieraana käynyt joukkueen kapteeni Ville Hotakainen kertoo tunnelmista kauden alla.

 

Valtteri Makkonen - 2.7.2020 - 10:22

Ratikan koeajoihin muutoksia - bongaukset onnistuu parhaiten viikonloppuna

Tampereen Ratikan koeajot Tampereen omalla raitiovaunulla alkoivat Hervannassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä noin klo 3.00 - 6.00. Perjantaiaamupäivälle suunnitellut testit siirtyvät kokonaisuudessaan viikonlopulle.

 

Valtteri Makkonen - 2.7.2020 - 08:34

Ilves aloitti kauden voitolla maali-iloittelussa

Ilves avasi 241 päivän odotuksen jälkeen Veikkausliiga-kautensa voitolla IFK Mariehamnista. Ilves teki ottelussa neljä maalia, joista vastasivat Lauri Ala-Myllymäki, Jair, Tiemoko Fofana ja Eero Tamminen.

 

Valtteri Makkonen - 1.7.2020 - 09:52

Rattijuoppo törttöili Rantatunnelissa

Tampereella Rantatunnelissa 30.6. iltakymmeneltä länteen päin ajanutta henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Auton epäillään ajautuneen tunnelissa kaistalta toiselle ja tunnelin loputtua kylki edellä päin aitaa.

 

Valtteri Makkonen - 1.7.2020 - 08:42

Lauri Ala-Myllymäki Veikkausliigan avausottelusta: "Ollaan varmasti valmiita"

Ilveksen jalkapallojoukkueen tähtipelaaja Lauri Ala-Myllymäki kertoo miten kauteen valmistautuminen on onnistunut. Tänään Ilves kohtaa Ratinassa Ifk Maarianhaminan kello 18.30 alkavassa ottelussa. Ala-Myllymäki kertoo, että Ilves on valmis Veikkausliigan avausotteluun.

 

Valtteri Makkonen - 1.7.2020 - 08:35

Juha Hemánus kertoo kuinka Tampereen kulttuuripääkaupunkihaun toinen vaihe eteenee

Tampereen kulttuuripääkaupunkihaun luova johtaja Juha Hemánus vieraili FUN Tampereen aamuussa kertomassa kulttuuripääkaupunkihaun toisen vaiheen etenemisestä. Hemánus avasi myös tulevia ohjelmalinjoja.

 

Valtteri Makkonen - 30.6.2020 - 11:46

Muistisairaiden asumisyksikkö Tanhuakodissa on evakuoitu tulipalon vuoksi

Tampereella Tanhuakodissa, joka on muistisairaiden asumisyksikkö, syttyi tulipalo. Kaikki asukkaat on evakuoitu onnistuneesti ja sammutustoiminta on käynnissä. Palo on rajattu syttymistilaan.

 

Valtteri Makkonen - 30.6.2020 - 09:52

Hatanpään sairaalalle pitkäaikainen kiertoreitti työmaan vuoksi

Hatanpäänkatu katkaistaan liikenteeltä 6.7. lokakuun lopulle kestävän työmaan vuoksi. Pysäkit Sarvis 2525/2526 poistuvat käytöstä ja linjat 11, 21, 32 ja 33 siirtyvät kiertoreitille.

 

Valtteri Makkonen - 30.6.2020 - 08:44

Stargazeryn uusi pitkäsoitto on menestynyt Suomessa ja ulkomailla

Stargazery yhtyeen uusi pitkäsoitto Constellation on soinut ulkomaisilla radiokanavilla. Suomessa se pääsi ensimmäisellä listaviikollaan sijalle seitsemän. Yhtyeen basisti Marko Pukkila kävi kertomassa aamuvieraana uudesta albumista ja bändin kuulumisista.

 

Valtteri Makkonen - 29.6.2020 - 11:14

Ysitien liikenne oli poikki Kaukajärven ja Ristinarkun väliltä

Liikenne valtatiellä yhdeksän Jyväskylän suuntaan on poikki. Kaukajärven ja Ristinarkun välillä sammutetaan kuljetuksessa olleen pyöräkoneen tulipaloa. Hälytys palosta saatiin ennen aamukymmentä. Autojonot ovat tällä hetkellä pitkät ja liikenne ohjataan Kaukajärven liittymästä kiertotielle.

 

Valtteri Makkonen - 29.6.2020 - 09:45

Tampereen kaupungilta vuokrahelpotuksia yrityksille ja yhteisöille 350,000 eurolla

Tampereen kaupunki on myöntänyt hakemuksista vuokravapautuksia ja -helpotuksia yritystoimintaa harjoittaville maanvuokralaisilleen sekä tori- ja myyntipaikkojen ja ulkotarjoilualueiden yrittäjille. Vuokrahelpotuksia myönnettiin hakemuksiin perustuen kaikkiaan noin 350.000 euroa.

 

Valtteri Makkonen - 29.6.2020 - 08:50

Ratikan ensimmäiset koeajot alkavat heinäkuun alussa

Lajinsa ensimmäinen Tampereen Ratikka tullaan näkemään varikon ulkopuolella heinäkuun alussa, kun koeajot aloitetaan varikon ja Turtolan välillä. Vaunulla tehdään torstaina 2. heinäkuuta aluksi lyhyet, kävelyvauhdilla etenevät, koeajot varikon ja Pohjois-Hervannan pysäkin välillä yöllä.

 

Valtteri Makkonen - 29.6.2020 - 08:38

Stars on stage by Ralph Larmann valokuvanäyttely tuo supertähdet nähtäväksi Tampere-taloon

Tampere-taloon tulee valokuvanäyttely supertähtien keikkakuvista, kun Stars on stage by Ralph Larmann valtaa Sorsapuistosalin. Ohjelmapäällikkö Samppa Rinne kertoo millaisesta näyttelystä on kyse, sekä Tampere-talon kuulumisista.

 

Kaisu Lämsä - 26.6.2020 - 15:43

Henkilö löytyi hukkuneena Näsijärveltä

Poliisi sai perjantaina ilmoituksen Näsijärveen hukkuneesta henkilöstä Aitolahdesta.

 

Valtteri Kujansuu - 26.6.2020 - 09:00

Nysseltä lisää vuoroja yöliikenteeseen

Linjoille 3A, 4Y, 5, 8, 9A, 28Y ja 50 on lisätty vuoroja perjantai- ja lauantaiöihin palvelemaan keskusta myöhään lähiöihin matkustavia.

 

Valtteri Kujansuu - 25.6.2020 - 11:01

Pirkanmaalla ei edelleenkään uusia koronavirustartuntoja

Pirkanmaalla jatkuu jo pari viikkoa kestänyt nollaputki koronavirustartuntojen suhteen.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »