Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Uutiset


Valtteri Makkonen - 23.7.2020 - 10:49

Teemakisojen toisena päivänä nähdään jälleen yleiurheilun huippunimiä Ratinassa

Tampereen Pyrinnön tähdet Maria Huntington ja Ella Junnila sekä Ikaalisten urheilijoiden Samuli Samuelsson kertoivat mietteitään ennen Teemakisoja.

 

Valtteri Makkonen - 23.7.2020 - 08:53

Itsenäisyydenkadun asematunnelin raitiotietyöt valmiit

Itsenäisyydenkadulla rautatien alittavan tunnelin eteläpuolen eli rautatieaseman puoleinen jalankulku- ja pyöräilyväylä avataan torstaina 23.7. Raitiotietyöt tunnelissa ovat valmistuneet, ja uusittu tunneli saadaan taas jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käyttöön.

 

Valtteri Makkonen - 23.7.2020 - 08:43

Ilveksen Diogo Tomás kertoo pelaajien janoavan mestaruutta

Ilveksen Diogo Tomás vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa korona-ajan harjoittelusta, alkukaudesta ja joukkueen tavoitteista. Ensi viikolla 23-vuotta täyttävä Tomás kertoi myös omista tulevaisuuden tavoitteistaan, joihin kuuluu Suomen maajoukkue ja ulkomailla pelaaminen.

 

Kimmo Hoivassilta - 22.7.2020 - 09:56

Aiturit ja hyppääjät tähdittävät Teemakisojen avauspäivää

Tampereen Pyrinnön tähdet Lotta Harala, Urho Kujanpää ja Daniel Kosonen kertoivat ennakkotunnelmia, kun Teemakisat starttaavat Ratinassa tänään.

 

Kimmo Hoivassilta - 21.7.2020 - 09:28

Suomen huiput kisaavat Ratinassa keskiviikkona ja torstaina

Tamperella tällä viikolla pidettävien yleisurheilun teemakisojen pääsihteeri, Pyrinnön urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen kertoi kisajärjestelyistä. Hakanen on myös luottavainen syyskuulle kaavaillun Ruotsi-ottelun toteutumisesta.

 

Valtteri Makkonen - 20.7.2020 - 08:38

Kesäkuussa kaksi Suomen ennätystä tehnyt Ida Hulkko odottaa edelleen päätöstä Tokioon pääsystä: "Kyllä se raja menis uudestaankin rikki"

Tampereen TaTU:n Ida Hulkko onnistui kesäkuussa rikkomaan rintauinnissa 50m ja 100m Suomen ennätykset. Kyseiset tulokset eivät kuitenkaan suoraan käy Tokion rajojen rikkomiseksi. Hulkko vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa mihin asia on edistynyt ja mitä hänen kesään kuuluu.

 

Valtteri Makkonen - 20.7.2020 - 08:33

Hautalantiellä iso tulipalo energiapuukasassa - sammutustyöt käynnissä

Hautalantiellä Enerkon Oy:n energia- ja ympäristöpalvelun toimipisteessä palaa energiapuukasa. Sammutustyöt on käynnissä. Paikalle on hälytetty parisenkymmentä yksikköä.

 

Valtteri Makkonen - 17.7.2020 - 10:21

Kaukajärven yliajosta etsityn Audin omistaja on ilmoittautunut poliisille

Kaukajärvellä Juvankadulla tiistaina miehen yliajaneen mustan Audin omistaja on ilmoittautunut Tampereen poliisille. Tässä vaiheessa on todennäköistä, että kyseistä autoa on kuljettanut muu kuin auton omistajaksi merkitty henkilö. Asian tutkinta jatkuu kuulusteluin.

 

Valtteri Makkonen - 17.7.2020 - 10:18

Vulture Club julkaisi uuden albumin - kitaristi Aku Kytölä kertoo luomisprosessista

Prestige, Coronary ja Vulture Club on Aku Kytölän tämän hetken yhtyeitä. Kitaristina ja basistina toimiva Kytölä vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa viimeisimmät kuulumiset sekä uudesta Vulture Clubin albumista julkaisupäivänä.

 

Valtteri Makkonen - 17.7.2020 - 08:46

Jama Jama ja Aleksi Elorinne saivat hyväntekeväisyysottelulla tähtisikermän kera kerättyä hyvän saaliin lasten hyväksi

Hyväntekeväisyys ottelussa 10.7 kohtasivat kiekkotähdet ja Jama Jaman keräämä All Stars -joukkue. Ottelussa kerättiin rahaa vähävaraisten lasten hyväksi Hope Ry:n kautta. Lapset saivat esimerkiksi nappulakenkiä ja pyöriä. Aamuvieraana Aleksi Elorinne ja Jama kertoivat tapahtumasta ja ensi vuoden ottelun suunnittelusta.

 

Valtteri Makkonen - 16.7.2020 - 10:15

Juuri nyt: Rautatieasemalla raiteella yksi onnettomuus

Tampereella rautatieasemalla raiteilla yksi ja kaksi on junaliikenne pysäytetty, koska henkilö on jäänyt junan alle. Poliisi tiedottaa myöhemmin lisää.

 

Valtteri Makkonen - 16.7.2020 - 08:39

Yliajaja pakeni paikalta Kaukajärvellä - poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

Tampereella Juvankadulla tiistaina 14.7.2020 noin kello 23.30 nuori mieshenkilö joutui henkilöauton yliajamaksi. Tapahtumapaikalta oli poistunut musta farmarimallinen Audi -merkkinen henkilöauto. Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta

 

Valtteri Makkonen - 16.7.2020 - 08:32

Näsinneulan uudet hissit ovat nyt elämyshissejä - miljoonan investointi herättää jokaisen aistin

Särkänniemen kehitysjohtaja Ville Aarresuo vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa Särkänniemen kuulumisista. Näsinneula aukesi näköalatasanteen osalta viime lauantaina ja nyt sinne pääsee uusittujen hissien kyydissä. Kuuntele Ville Aarresuon haastattelu.

 

Valtteri Makkonen - 15.7.2020 - 10:58

Timo Kangastie ajaa Utsjoelta Helsinkiin neljässä päivässä sähköpotkulaudalla

Timo Kangastie matkustaa neljässä päivässä Utsjoelta Helsinkiin sähköpotkulaudalla, jonka huippunopeus on 22 km/h. Noin 1500 kilometrin matkan mukana on kuvaajia ja avustajia. Mistä idea kyseiseen tempaukseen on lähtenyt? Kuuntele Kangastien haastattelu juuri ennen Utsjoelle lähtöä.

 

Valtteri Makkonen - 15.7.2020 - 09:11

Tampellassa vesivahinko wc-istuimesta - vettä meni muihin asuntoihin ja kadulle saakka

Tampellan Esplanadilla WC-istuimen säiliö oli rikkoontunut ja vedet valuneet asunnon lattialle ja sitä kautta muihin asuntoihin. Pelastuslaitos tarkistaa asunnot ja imuroi näkyvät vedet lattioilta.

 

Valtteri Makkonen - 15.7.2020 - 08:45

Kaukajärveen pyritään keräyksen kautta saamaan taimenet takaisin

Taimenen paluu Kaukajärveen -pienkeräyksellä pyritään saamaan 10 000 euroa kasaan taimenten palauttamiseksi Kaukajärven kalakantaan. Vehmaisten osakaskunnan hoitokunnan puheenjohtaja Sirpa Kuusela vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa aiheesta.

 

Valtteri Makkonen - 14.7.2020 - 08:23

Lotta Harala lähtee rikkomaan Lahden GP-kisaan omaa ennätystään

Pika-aitojen taso on Suomessa tällä hetkellä todella kova. Viiden juoksijan välinen kilpailu potkii toisia eteenpäin ja se näkyy tuloksissa. Yksi heistä on tamperelainen Lotta Harala, jonka tavoitteet on Tokion olympialaisissa ja uudessa omassa ennätyksessä.

 

Valtteri Makkonen - 13.7.2020 - 10:40

Tampereelta pääsi kolme naista Miss Suomi -finaaliin - keitä he ovat?

Tampereelta pääsi Miss Suomi -finaaliin kolme naista Viivi Altonen, Ronja Pikkuharju ja Rebecca Vuorio. Miksi he hakivat missikisoihin ja mitä he haluavat saavuttaa misseydellä? Kuuntele haastattelut.

 

Valtteri Makkonen - 13.7.2020 - 09:45

Pyynikin gineille kaksoisvoitto kansainvälisessä kilpailussa

Tamperelaistislaamo Pyynikin Distilling Company on voittanut kultaa kansainvälisesti arvostetussa Meininger's International Spirits Awards -kilpailussa Saksassa. Kultaa sai uusi Pyynikin Lapsang Souchong Smoked Tea Gin. Lisäksi hopean nappasi Pyynikin Payday Craft Gin.

 

Valtteri Makkonen - 10.7.2020 - 10:40

Aksu Karima käveli Pispalan portaissa maratonin ja ui 20 kilometriä Pyhäjärvessä

25-vuotias Aksu Karima käveli Pispalan portaissa 42 kilometriä eli maratonin verran kesäkuussa. Heinäkuussa hän ui 20 kilometriä avojärvellä Pyhäjärvessä. Miksi hän teki nämä tempaukset? Kuuntele Kariman haastattelu.

 

Valtteri Makkonen - 10.7.2020 - 08:17

Tampereen Finnkinon teatteripäällikkö Jaana Härkönen kertoo, miten koronavirusepidemia on huomioitu elokuvateattereissa

Finnkinon molemmat Tampereen elokuvateatterit on taas auki koronan jälkeen. Uusi teatteripäällikkö Jaana Härkönen vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa elokuvateatterin toiminnasta poikkeusajan jälkeen.

 

Valtteri Makkonen - 9.7.2020 - 08:56

Tampereelle uusi luonnonsuojelualue Teiskoon

Tampereelle on perustettu uusi luonnonsuojelualue. 11,2 hehtaarin kokoinen Syväojan luonnonsuojelualue sijaitsee Teiskossa. Alueen arvokkaimmat osat ovat Syväojan puronvarren lehtomainen kangasmetsä ja Isonviidanmaan lakikuusikko.

 

Valtteri Makkonen - 9.7.2020 - 08:46

Finlayson Art Area tarjoaa kotimaista taidetta elokuun loppuun saakka ilman pääsymaksuja

Finlayson Art Area aukesi viime lauantaina ja on kerännyt jo tähän saakka paljon vierailijoita. Elokuun loppuun saakka kestävät näyttelyt tarjoavat Finlaysonin alueella monia erilaisia taiteen aloja aina keramiikasta mehiläisiin saakka. Tapahtumajohtaja Pertti Ketonen kertoi kattavasti aamuvieraana tapahtumasta.

 

Valtteri Makkonen - 8.7.2020 - 10:08

Postin nimissä tehty huijauksia - katso esimerkkikuva

Poliisi varoittaa Postin nimissä tehdyistä ammattimaisesti toteutetuista huijauksista. Kaikissa tapauksissa Postin saapumisilmoitukselta näyttävä tekstiviesti on ohjannut käyttäjän www.smartpostkoodi.net tai www.smartpostseuranta.com-verkkosivulle.

 

Valtteri Makkonen - 8.7.2020 - 08:51

Manse PP otti ensimmäisen voittonsa Superpesiksessä

Manse PP otti avausvoittonsa miesten Superpesiksessä, kun Kankaanpää Maila kaatui kotiutuslyöntien jälkeen. Kotiutuslyönneissä tamperelaiset olivat parempia juoksuin 3 – 0 ja koko ottelu meni Manselle jaksoin 2 – 1.

 

Valtteri Makkonen - 8.7.2020 - 07:36

50-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Turkka Mastomäki muistelee uransa tärkeimpiä rooleja itselleen

Viikinsaaren kesäteatterissä tänä kesänä Tulitikkuja lainaamassa -musiikkikomediassa näyttelevä Turkka Mastomäki kävi FUN Tampereen aamuvieraana muistelemassa uraansa. Haastattelusta kuulet, mikä on ollut hänen urallaan merkittävimmät näytelmät ja tv-sarjat.

 

Valtteri Makkonen - 8.7.2020 - 07:34

Ilves jatkaa voittamattomana - ainoan osuman Turussa iski Ilari Mettälä

Jalkapallon Veikkausliigassa Ilves haki vierasvoiton Turusta, kun TPS kaatui maalein 1 – 0. Helpolla voitto ei irronnut, sillä Ilves joutui vajaamiehiseksi jo avausjakson puolivälissä, kun Tatu Miettunen passitettiin suihkuun kahden keltaisen kortin myötä. Ottelun ainoa maali nähtiin toisen jakson puolivälissä, kun hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Ilari Mettälä onnistui puhkaisemaan turkulaisten puolustuksen.

 

Kaisu Lämsä - 7.7.2020 - 13:31

Poliisi etsii Nokialta kadonnutta miestä

Perjantaina 3.7. puolenpäivän aikaan on kotoaan Nokialta poistunut 24-vuotias Tomi Haapala, jota ei ole tavoitettu tämän jälkeen.

 

Valtteri Makkonen - 7.7.2020 - 08:25

Linda Huhtiselta uusi kirja Juicen sitaateista

Runoilija ja kirjailija Linda Huhtinen julkaisi 6.7 uuden kirjan Toisinajattelija - Näin lausui Leskinen. Kirja koostuu Juicen sitaateista, joita on kerätty ympäri Suomea. Aamuvieraana Linda kertoo taustat kirjan takaa,

 

Valtteri Makkonen - 3.7.2020 - 08:36

Tammelan stadionilla tänään pelattavassa hyväntekeväisyysottelussa kerätään rahaa vähävaraisille perheille - mukana mm. Eemeli Suomi, Jukka Peltola ja Juhani Tamminen

Tammelan stadionilla pelataan tänään ennen jalkapallon Kakkosen ottelua hyväntekeväisyysottelu, jossa kerätään rahaa vähävaraisten perheiden hyväksi Hope Ry:lle. Mukana ottelussa on mm. Shawn Huff, Juhani Tamminen, Eemeli Suomi ja Jukka Peltola. Ottelua järjestänyt Jama Jama kertoo tapahtumasta.

 

« 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »