Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

11.1.2018 - 10:50

Sivullinen pysäytti rattijuopon Kangasalla

Sivullinen pysäytti rattijuopon Kangasalla

Poliisia työllistivät keskiviikkona ajokortiton, poliisia paennut kuljettaja, sekä Kangasalla marketin parkkipaikalla törmäillyt rattijuoppo.

Poliisi joutui eilen alkuillasta takaa-ajoon, kun Sammonvaltatien ja Ali-Huikkaantien risteyksessä henkilöauto ei totellut poliisin pysäytyskehotusta. Auto kiihdytti karkuun ja pysähtyi lopulta Sarjatiellä. Kuljettaja jatkoi pakoaan juosten ja hänet tavoitettiin lopulta Kunnastie 8:n takapihalta. Auton kuljettajana toimi sen omistaja, jolla ei kuitenkaan ollut ajo-oikeutta.

Parikymppistä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.


Kangasalla jäi kiinni rattijuoppo, kun Puusepäntiellä sijaitsevan S-marketin pihassa nähtiin sekavan oloisen miehen kaatuilleen ja lähteneen liikenteeseen henkilöautolla. Hän törmäsi jo kaupan pihassa toisen henkilöauton kylkeen. Pian tämän jälkeen kuljettaja oli ollut jatkamassa matkaansa kohti Puusepäntietä, kun sivullinen henkilö oli mennyt auton luo ja estänyt ajon ottamalla autosta virta-avaimen pois.

Vuonna 1960 syntynyttä kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuoppoudesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
 

11.1.2018 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset