Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

15.9.2020 - 08:42

Tampere keskeyttää jo päätetyn kaupunkipyörähankinnan tarjouspyynnön epäselvyyden vuoksi

Tampere keskeyttää jo päätetyn kaupunkipyörähankinnan tarjouspyynnön epäselvyyden vuoksi

Kuvituskuva.

Tampereen kaupunki keskeyttää kaupunkipyöräjärjestelmän hankinnan, josta tehtiin päätös elokuussa. Hankinta tullaan keskeyttämään ja kilpailuttamaan uudelleen, koska tarjouspyyntö on osoittautunut epäselväksi ja tulkinnanvaraiseksi.

Tampereen kaupunki keskeyttää kaupunkipyöräjärjestelmän hankinnan, josta tehtiin päätös elokuussa. Hankinta tullaan keskeyttämään ja kilpailuttamaan uudelleen, koska tarjouspyyntö on osoittautunut epäselväksi ja tulkinnanvaraiseksi. Uusi hankintamenettely pyritään käynnistämään mahdollisimman pian keskeytyksen jälkeen.

Sopimuskumppaniksi valittiin elokuussa tsekkiläinen Freebike s.r.o. Hankinnan kohteena on 700 kaupunkipyörää, 70 kaupunkipyöräasemaa, 1050 kaupunkipyörätelinettä ja 70 infotaulua käsittävä kokonaisuus.

Tampereen kaupunki kilpailutti keväällä 2020 kaupunkipyöräjärjestelmän hankinnan. Kilpailutuksen toteutti Tuomi Logistiikka Oy. Kaupunkipyöräjärjestelmän on tarkoitus olla käytössä kesäkaudella 2021. Sopimuksen kesto olisi 4 vuotta ja sopimusta voidaan jatkaa kolmella yksittäisellä optiovuodella. 

15.9.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki uutiset