Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

9.8.2019 - 09:05

Tampere-talo saa uuden liiketoimintapäällikön

Tampere-talo saa uuden liiketoimintapäällikön

Katri Varjos aloittaa uudessa tehtävässä lokakuun alussa (kuva: Anne Sivula)

Kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo Oy:n uudeksi liiketoimintapäälliköksi on valittu Katri Varjos. Hän vastaa keväällä perustetun tapahtumayksikön Events Tampereen johtamisesta.

Varjos on työskennellyt median parissa lähes 20 vuotta, viimeksi faktatuotantojen johtajana tuotantoyhtiö Aito Mediassa. Events Tampere tuottaa yritys- ja kaupunkitapahtumia sekä kongressi- ja kokouspalveluita sekä Tampere-talossa että talon ulkopuolella.

Katri Varjos (43) on ollut Aito Medialla rakentamassa suomalaisen television menestystarinoita, kuten Poliisit, Suomen huutokauppakeisari sekä Au pairit, ja tuottanut myös suuria kansainvälisiä formaatteja, kuten Gladiaattorit. Hän aloittaa Events Tampereen liiketoimintapäällikkönä 1. lokakuuta ja on Tampere-talon johtoryhmän jäsen. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Paulina Ahokkaalle. Varjos on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja medianomi (AMK).

Tampere-talo laajensi keväällä liiketoimintaansa perustamalla tapahtumayksikkö Events Tampereen. Huhtikuussa toimintansa aloittanut yksikkö tuottaa yritys- ja kaupunkitapahtumia sekä kongressi- ja kokouspalveluita. Yksikön perustamisella Tampere-talo vahvistaa asemaansa tapahtuma-alan kärjessä ja vastaa asiakkaidensa tarpeisiin. 

9.8.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset