Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

22.7.2019 - 10:50

Tampere United saamassa kokeneen vahvistuksen

Tampere United saamassa kokeneen vahvistuksen

Putoamistaisteluun ajautunut Tampere United on saamassa vahvistusta takalinjoilleen, kun Jari Nikkilä siirtyy TamU:n harjoitusvahvuuteen. TPV ja TamU ovat sopineet alustavasti Nikkilän lainasta Sinipaitoihin.

Jalkapallon Kakkosessa sarjan häntäpäässä taisteleva Tampere United on saamassa kokeneen vahvistuksen, kun Veikkausliigaakin pelannut Jari Nikkilä siirtyy TPV:stä Tamun harjoitusvahvuuteen.

Loukkaantumisesta toipumassa oleva Nikkilä ei ole vielä valmis peleihin Kakkosen tasolla, mutta TamU ja TPV ovat sopineet alustavasti Nikkilän lainaamisesta Sinipaitoihin sitten, kun Nikkilä kuntoutuu pelikuntoon. Aikaisimmillaan tämä voi olla mahdollista lauantaina 3.8. Pyynikillä pelattavaan Gnistan-otteluun. Ennen lainasopimuksen tekemistä Nikkilä on vapaa pelaamaan TPV:n kakkosjoukkueen otteluissa.  

Tampere United on tällä hetkellä Kakkosen B-lohkossa sijalla yhdeksän. Sunnuntaina joukkue pelasi tasapelin sarjajumbo Grankulla IFK:n vierailtua Pyynikillä. Unitedin maalin laukoi ensimmäisen ottelunsa Sinipaidoissa pelannut Topi Järvi.

22.7.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset