Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

4.3.2019 - 09:37

Tamperelaistoimijat houkuttelevat yhdessä suurtapahtumia kaupunkiin

Tamperelaistoimijat houkuttelevat yhdessä suurtapahtumia kaupunkiin

Kuvassa vasemmalta projektipäällikkö Noora Kumpulainen Creative Cruesta, Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas ja myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Heinonen sekä luova johtaja Sami Nieminen Creative Cruesta. Kuva: Riikka Vaahtera

Eri alojen toimijat houkuttelevat yhteistyöllä suurtapahtumia Tampereelle. Tampere CED:ssä on mukana mm. Tampere-talo, Pakkahuone, Ratina ja useat hotelliketjut.

Tampere aikoo tavoitella uudella tavalla kansainvälistä huomiota ja houkutella kaupunkiin lisää suurtapahtumia. Tätä varten on perustettu maailmanlaajuisesti ainutkertainen tapahtumakeskittymä Congress & Events District Tampere eli Tampere CED. Se muodostaa kaupungin keskustaan palvelujen ja ammattilaisten keskittymän, jossa kaikki tarpeellinen sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan säteellä.

Tapahtumakeskittymässä on mukana useita erilaisia toimijoita, kuten Tampere-talo, Tullikamari, Technopolis, yliopisto, Tampereen stadion, sekä vuonna 2021 valmistuva Tampereen Kannen areena. Mukana ovat myös hotelliketjut Marriott, Scandic, Lapland Hotels ja Sokos Hotels sekä Ratinan ja Tullintorin kauppakeskukset.

Mukana yhteistyössä on myös Tampereen kaupungin matkailuyhtiö Visit Tampere Oy.  

4.3.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset