Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

6.9.2019 - 12:38

Teemu Pukki: Huuhkajiin tosi siisti tulla

Teemu Pukki: Huuhkajiin tosi siisti tulla

Suomen maalista torstain Kreikka-voitossa vastannut Teemu Pukki kertoi tunnelmiaan ottelun päätyttyä. Huikeilla otteillaan Englannin Valioliigassa ihastuttanut Pukki kehui myös Huuhkajien joukkuehenkeä.

Suomi kukisti Kreikan Ratinassa torstaina maalein 1 - 0. Ottelun ainoa maali syntyi, kun Suomelle tuomittiin rangaistuspotku Glen Kamaran joutuessa rikkeen kohteeksi. Kamara oli ottelun hahmo katkomalla varmasti Kreikan hyökkäyksiä, lisäksi hän hankki paitsi rankkarin, myös useamman keltaisen kortin vieraille. Rangaistuspotkun verkkoon upotti Norwichin ja Huuhkajien maalipyssy Teemu Pukki.

Suomi jatkaa lohkon toisella tilalla kolme pistettä Italian perässä, kun sarjaa on takana puolet. Jälkimmäisiin viiteen otteluun Suomi lähtee viiden pisteen etumatkalla lähimpään uhkaajansa Bosnia-Hertsegovinaan.

Seuraava ottelu pelataan sunnuntaina, kun lohkoa johtava Italia saapuu kärkikamppailun vieraaksi. Eilset ottelut toivat molemmille joukkueille pelikieltoja sunnuntaille, kun Tim Sparvin ja Italian Marco Verrattin varoitustilit täyttyivät, eikä heitä näin ollen sunnuntaina Ratinan nurmella nähdä.

6.9.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset