Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

7.1.2019 - 15:51

TTT-Klubilla tammikuussa Zappaa ja kalsarikännejä

TTT-Klubilla tammikuussa Zappaa ja kalsarikännejä

Tampereen Työväen Teatterin ravintolanäyttämöllä, TTT-Klubilla, nähdään tammikuussa teatterin omien tuotantojen "Mars vs. Venus?" ja "Kuumia aaltoja" lisäksi koko joukko musiikkivierailuja ja stand up -esityksiä.

Tampereen Työväen Teatterin ravintolanäyttämöllä, TTT-Klubilla nähdään tammikuussa teatterin omien tuotantojen Mars vs. Venus? ja Kuumia aaltoja lisäksi koko joukko musiikkivierailuja ja stand uppia.

Ina Forsman esiintyy täysimittaisen yhtyeen voimin TTT-Klubilla lauantaina 12.1.

Lauantaina 19.1. TTT_Klubilla esiintyy Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast. Yhtye soittaa vuoden 1975 One Size Fits All -levyn kokonaisuudessaan sekä liudan muita Zappan klassikoita.

Perjantaina 18.1. Ensimmäistä kertaa TTT-Klubilla vieraileva Osterikeittoa ja kalsarikännit on puolestaan Heikki Salon (laulu ja kitara), Tuija Rantalaisen (laulu ja piano) sekä Janne Louhivuoren (kitara) esitys.

Kevään ensimmäisellä stand up -klubilla torstaina 10.1. puhenaisina naurattavat Eeva Vekki (Mad Cook Show, Noin viikon studio), Kaisa Pylkkänen (käsikirjoittaja: Naurun tasapaino, Yle Leaks) ja tamperelaisyleisön hyvin tuntema Anitta Ahonen. Perjantaina 25.1. on mieskoomikoiden vuoro, kun lavalle nousevat Anders Helenius, Toni Jyvälä ja Ray Zambino. 

7.1.2019 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset