Paikallisella otteella
NettiradioNettiradio

Nettiradio

TOO YOUNG TO FALL IN LOVE - MÖTLEY CRUE
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

2.12.2019 - 10:53

TTT:n Kinky Boots -musikaalin näyttelijöitä julki

TTT:n Kinky Boots -musikaalin näyttelijöitä julki

Tällä hetkellä Tampereen Teatterissa Notre Damen Kellonsoittajaa tähdittävä Petrus Kähkönen nähdään ensi syksynä Työviksessä.

Suurta kiinnostusta jo vuotta ennen ensi-iltaansa herättäneen musikaalin Kinky Bootsin rooleissa nähdään mm. Lauri Mikkola, Petrus Kähkönen, Jari Ahola, Saska Pulkkinen ja monet muut tähdet.

Tampereen Työväen Teatterin Kinky Boots ottaa tänään uuden askeleen kohti syksyn 2020 ensi-iltaa. Ilmiömäisen suosion saaneen musikaalin Tampereen hakutilaisuudet on pidetty ja tärkeät valinnat musikaalin peräti 38 eri rooliin on nyt tehty. Samalla tuli myyntiin 23 lisäesitystä syksylle 2020. Aiemmin myyntiin tulleet esitykset varattiin jo toukokuussa, reilu vuosi ennen ensi-iltaa, liki loppuun.

Ensi-illassa 26.9.2020 TTT:n Suurella näyttämöllä nähdään sekä Tampereella tutuksi tulleita musikaalitähtiä että uusia kasvoja. Keskeisissä rooleissa on Helsingin Kaupunginteatterin Kinky Bootsin rooleissa sekä Tampereen hittimusikaaleissa tällä kaudella hurmannut kaksikko. Drag queen Lola on Poikabändissä hurmannut Lauri Mikkola ja kenkätehtaan omistaja Charlie Price on Notre Dame -musikaalissa vieraileva Petrus Kähkönen. Lauri Mikkola esiintyy tänä vuonna myös Presidentin Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla.

Musikaalin Tampereen Työväen Teatterin tähdet ovat Eriikka Väliahde, Emmi Kaislakari, Jyrki Mänttäri, Jari Ahola, Juha-Matti Koskela sekä Saska Pulkkinen sekä 2020 kiinnitettynä näyttelijänä aloittava Hiski Grönstrand.

Musikaalissa vierailevat Jonas Saari, Antti Kerosuo, Hanna Kaila, Aleksi Aromaa, Leena Rousti ja laulaja Heidi Kiviharju. Tampereen Ammattikorkeakoulusta tulevat musiikkiteatterin opintosuuntauksen opiskelijat Samuli Pajunen, Jussi Lukács, Valtteri Aaltonen, Marissa Lattu, Riikka Riikonen, Roosa Lehtinen ja Sanni Lehto.

Näyttävissä drag queenin asuissa ja huikeissa koroissa esiintyvät Lolan enkelit ovat TTT:ssä Jack Johansson, Henri Sarajärvi, Steve Novak, Anton Engström, Niklas Rauten ja Jero Mäkeläinen.

Helsingissä musikaalin näki 2018 yli 100 000 katsojaa 107 loppuunmyydyssä esityksessä. Ja jo nyt on tiedossa, että Kinky Bootsin fani-ilmiö on rantautumassa Tampereelle.

Visuaalinen toteutus, koreografia, musiikkituotanto ja ohjaus ovat samat kuin HKT:ssä ja toteutetaan samalla suunnittelutiimillä. Lisäksi 10-henkistä live-orkesteria luotsaa kapellimestari Joonas Mikkilä.

Kinky Boots -musikaalin säveltäjä on pop-ikoni Cyndi Lauper ja käsikirjoittaja musikaaliguru Harvey Fierstein. Tarina perustuu samannimiseen, Geoff Deanen ja Tim Firthin käsikirjoittamaan elokuvaan (2005). Musikaali on saanut lukuisia palkintoja, kuten kuusi Tony-palkintoa, kolme Laurence Olivier -palkintoa ja Grammyn parhaana musiikkiteatterialbumina.

2.12.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset