Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

24.7.2019 - 06:35

Tuli tuhosi Näsipuiston päiväkodin

Tuli tuhosi Näsipuiston päiväkodin

Kuvituskuva.

Hämeenpuiston pohjoispäässä sijaitseva Näsipuiston päiväkoti tuhoutui yöllä syttyneessä tulipalossa. Viereisen kerrostalon asukkaita jouduttiin evakuoimaan, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Näsipuiston päiväkodissa syttyi yöllä tulipalo, joka uhkasi levitä myös viereiseen, rakennuksessa kiinniolevaan kerrostaloon. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta klo 2.34. Liekit löivät jo tuolloin läpi päiväkodin kattorakenteista.

Pelastuslaitos evakuoi kerrostalon asukkaat, mutta palo saatiin lopulta rajattua niin, ettei se levinnyt asuntoihin ja henkilövahingoilta vältyttiin. Osa asunnoista kärsi kuitenkin savuvahinkoja.

Palon syttymissyystä ei ole vielä varmuutta, mutta päiväkoti on ollut viime viikot remontissa ja palo on mahdollisesti saanut alkunsa kattoremonttiin liittyvistä töistä.

Tulipalon raivauksen ja jälkisammutustöiden vuoksi Hämeenpuiston liikenne pohjoiseen menevillä kaistoilla on jouduttu katkaisemaan pohjoispäässä Näsijärvenkadun ja Hämeenpuiston risteyksessä ja se vaikuttaa aamun liikenteeseen.

24.7.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset