Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

5.3.2019 - 13:51

Uusi Tampere.Finland -sovellus opastaa Tampereella viihtyvää

Uusi Tampere.Finland -sovellus opastaa Tampereella viihtyvää

Tampere.Finland -mobiilisovellus sisältää muun muassa reittiopastuksen, Visit Tampereen tapahtumakalenterin sekä Tampere Tunnetuksi Passin.

Tampereen kaupungin asukkaita ja kaupunkiin saapuvia turisteja palveleva sovellus Tampere.Finland on julkaistu. Mobiilisovellus sisältää muun muassa reittiopastuksen, joukkoliikenteen reitit ja aikataulut, parkkihallien vapaat pysäköintipaikat, Visit Tampereen tapahtumakalenterin sekä Tampere Tunnetuksi Passin.

Sovelluksen voi ladata maksutta Googlen Play Storesta ja Applen App Storesta.

Sovellusta kehitetään jatkuvasti käyttäjien toiveiden perusteella. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa sovellus kattaa kaupungin palveluja monipuolisesti.

– Suunnittelemme, että Tampere.Finland -sovellusta voisi tulevaisuudessa käyttää myös esimerkiksi kirjojen lainaamiseen, bussien mobiililipun ostamiseen, latutilanteen tarkistamiseen tai vaikkapa Vapriikin pääsylippujen ostamiseen, kertoo projektipäällikkö Anni Joela Tampereen kaupungilta.

Sovellus on kehitetty Tampereen kaupungin Smart Tampere -ohjelmassa Euroopan unionin Horisontti 2020 -ohjelman rahoittaman STARDUST-projektin ja Visit Tampereen kanssa. Sovelluksen on toteuttanut Geniem Oy.
 

5.3.2019 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset