Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

6.9.2017 - 12:15

Vesihuollon häiriötilanteet kartalle

Vesihuollon häiriötilanteet kartalle

Tampereen Vesi on ottanut käyttöön karttapohjaisen verkkopalvelun joka kertoo, millä alueilla on vedenjakelua haittaavia häiriöitä ja kuinka kauan niiden odotetaan kestävän.

Tampereen Vesi on ottanut käyttöön karttapohjaisen verkkopalvelun joka kertoo, millä alueilla on vedenjakelua haittaavia häiriöitä ja kuinka kauan niiden odotetaan kestävän. Palvelu löytyy Tampereen Veden sivuilta osoitteesta www.tampereenvesi.fi/hairiokartta.

Uudesta palvelusta löytyy käyttöönottovaiheessa tietoja suunnitelluista vedenjakelukatkoksista, tiedossa olevista häiriöistä veden laadussa ja ennakoivista kunnossapitotöistä, jotka voivat vaikuttaa vedenjakeluun ja haitata liikennettä. Palvelua kehitetään asiakkailta saadun palautteen perusteella.

Alueet, joissa on suunniteltuja vedenjakelukatkoksia tai veden laatuhäiriöitä on merkitty karttaan omilla väreillään ja liikennemerkkejä muistuttavilla symboleillaan. Myös työmaille, vedenjakelusäiliöille ja suunnitelluille huoltotöille on kartassa omat symbolinsa.

Karttapalvelu ei korvaa vanhoja tiedotuskanavia, vaan se tulee niiden rinnalle täydentämään asiakasviestintää. Esimerkiksi vikailmoitusnumero ja nauhoitetut häiriötiedotteet palvelevat jatkossakin ympäri vuorokauden numerossa 0800 90 172. 

6.9.2017 / Kaisu Lämsä

Kaikki uutiset