Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

10.7.2018 - 07:25

Yleisurheilun MM-kisoissa otetaan käyttöön uusi sovellus - opastaa jatkossa muissakin suurtapahtumissa

Yleisurheilun MM-kisoissa otetaan käyttöön uusi sovellus - opastaa jatkossa muissakin suurtapahtumissa

Kuva: Tampere.fi

Yleisurheilun nuorten MM-kilpailuissa otetaan käyttöön Tampere Events App. Sovellus tarjoaa käyttäjälle laajasti tietoa tapahtumasta, reiteistä ja palveluista. Jatkossa sovellusta on tarkoitus käyttää laajasti erilaisissa tapahtumissa.

Yleisurheilun nuorten MM-kilpailuissa Tampereella 10.-15.7.2018 otetaan käyttöön Tampere Events App. Tampere Events App -sovelluksesta löytyy tieto yleisurheilun nuorten MM-kilpailujen kisa-aikatauluista, Ratinan stadionin palveluista, yhteistyökumppaneiden tarjoamista eduista sekä opastus- ja reittitiedot.


Sovelluksessa on mahdollista valita omat suosikkilajit ja se muistuttaa niiden alkamisesta. Sovelluksen kautta voi halutessaan ostaa liput tapahtumaan.

Tampere Events App -sovelluksesta löytyvät tänä kesänä myös muut Ratinan stadionin suurtapahtumat, kuten Suomi-Ruotsi-maaottelu ja Popedan 40-vuotisjuhlakeikka. Jatkossa tapahtumatarjontaa laajennetaan kattamaan koko Tampereen tapahtumakenttä.

Tampere Events App -sovellus toimii niin Adroid- kuin iOS-laitteilla.

Sovelluksen ei ole tarkoitus jäädä vain tamperelaisten tapahtumakävijöiden ja -järjestäjien hyödyksi vaan sillä on mahdollista julkaista tapahtumia missä tahansa kaupungissa.

Tampere Events App on ladattavissa maksutta sekä Googlen Play Storesta että Applen App Storesta.

Tampere Events App -sovellus on kehitetty Tampereen kaupungin Smart Tampere -ohjelman 6Aika: Opastamisen ekosysteemi -hankkeessa yhdessä Visit Tampereen kanssa. Sitä rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto. Sovelluksen on toteuttanut Eatech Oy. 

10.7.2018 / Valtteri Kujansuu

Kaikki uutiset